Nexuiz > Bug Reports > トピックの詳細
Hyden 2012年11月20日 5時57分
After todays Update, image at constant blink
Impossible to play
1-15 / 19 のコメントを表示
< >
iLL.| Tonez 2012年11月20日 7時55分 
could you elaborate a little more, and provide some sort of screen shot?
最近の変更はiLL.| Tonezが行いました; 2012年11月20日 7時56分
Hyden 2012年11月20日 8時16分 
Theres no way to show with SS, its simple : looks like turning on / off the lights, fast. Tried changing resolution and installing new drives, nothing works.
iLL.| Tonez 2012年11月20日 8時18分 
Do you go into a match or is this happening on the main menu? what video card and drivers are you using?
Hyden 2012年11月20日 8時28分 
No blink at menus, only happens when ANY matches begin. I have a 295 GTX.
iLL.| Tonez 2012年11月20日 8時37分 
okay thanks ill see if i can dig anything up, have you tried messing with any of the lighting video settings? IE changing lighting to low medium high veryhigh? also switch direct x versions
最近の変更はiLL.| Tonezが行いました; 2012年11月20日 8時39分
Hyden 2012年11月20日 9時21分 
I tried all kinds of configurations, lights, vsynch, 640 x 480, windowed etc etc. nothing works.

:-(((

Thanks for your attention.

Hyden 2012年11月20日 9時28分 
How can i change direct x version ?
iLL.| Tonez 2012年11月20日 9時33分 
When you are at the video options there is a setting that you are able to check to enable dx11 respectively having this checked off will result in being in dx9
Hyden 2012年11月20日 9時35分 
I was thinking theres an other option to do this. I have tried DX11 ( my card does not support ) and DX9.
GioXmen 2012年11月20日 9時40分 
Well stupid mode maps now freeze up,I gues a geforce gtx 560 can not handle this,god damn it!
最近の変更はGioXmenが行いました; 2012年11月20日 9時41分
iLL.| Tonez 2012年11月20日 9時45分 
xXErnestasXx の投稿を引用:
Well stupid mode maps now freeze up,I gues a geforce gtx 560 can not handle this,god damn it!

It's not that it cant handle it, the first time stupid mode maps are loaded they have to build files called DDS, this may take a little while longer compared and by a little while i'm talking 20+ minutes :(
GioXmen 2012年11月20日 9時46分 
Oh realy,then I gues I will put it on hold.It takes up 30% of CPU (which is rather impresive)even like 5 minecrafts runing at once in an server don't do that.(icore i7)
最近の変更はGioXmenが行いました; 2012年11月20日 9時48分
GioXmen 2012年11月20日 10時17分 
So,it works fine with no lag,and I don't know if its meant to look at how its lookin but it basicly has alot of fog,everything is realy much harder to see,I don't know what to say actualy I will upload 2 screenshot sof what it looked for me to my profile(normal and stupid)both looking at the same spot and personaly I like normal mode beter,the shades are cool and all but nah....
最近の変更はGioXmenが行いました; 2012年11月20日 10時21分
Doppelganger 2012年11月20日 18時35分 
Are you using DX11 in game? This is what happens to me on most maps when DX11 is used.
Harbinger-HU 2012年11月23日 2時43分 
For me the game doesn't even want to connect or start a bot match. Just crash.
1-15 / 19 のコメントを表示
< >
ページ毎: 15 30 50