Nexuiz > Bug Reports > Détails du sujet
Hyden 20 nov 2012 à 5h57
After todays Update, image at constant blink
Impossible to play
Affichage des commentaires 1 à 15 sur 19
< >
iLL.| Tonez 20 nov 2012 à 7h55 
could you elaborate a little more, and provide some sort of screen shot?
Dernière modification de iLL.| Tonez; 20 nov 2012 à 7h56
Hyden 20 nov 2012 à 8h16 
Theres no way to show with SS, its simple : looks like turning on / off the lights, fast. Tried changing resolution and installing new drives, nothing works.
iLL.| Tonez 20 nov 2012 à 8h18 
Do you go into a match or is this happening on the main menu? what video card and drivers are you using?
Hyden 20 nov 2012 à 8h28 
No blink at menus, only happens when ANY matches begin. I have a 295 GTX.
iLL.| Tonez 20 nov 2012 à 8h37 
okay thanks ill see if i can dig anything up, have you tried messing with any of the lighting video settings? IE changing lighting to low medium high veryhigh? also switch direct x versions
Dernière modification de iLL.| Tonez; 20 nov 2012 à 8h39
Hyden 20 nov 2012 à 9h21 
I tried all kinds of configurations, lights, vsynch, 640 x 480, windowed etc etc. nothing works.

:-(((

Thanks for your attention.

Hyden 20 nov 2012 à 9h28 
How can i change direct x version ?
iLL.| Tonez 20 nov 2012 à 9h33 
When you are at the video options there is a setting that you are able to check to enable dx11 respectively having this checked off will result in being in dx9
Hyden 20 nov 2012 à 9h35 
I was thinking theres an other option to do this. I have tried DX11 ( my card does not support ) and DX9.
GioXmen 20 nov 2012 à 9h40 
Well stupid mode maps now freeze up,I gues a geforce gtx 560 can not handle this,god damn it!
Dernière modification de GioXmen; 20 nov 2012 à 9h41
iLL.| Tonez 20 nov 2012 à 9h45 
xXErnestasXx a écrit :
Well stupid mode maps now freeze up,I gues a geforce gtx 560 can not handle this,god damn it!

It's not that it cant handle it, the first time stupid mode maps are loaded they have to build files called DDS, this may take a little while longer compared and by a little while i'm talking 20+ minutes :(
GioXmen 20 nov 2012 à 9h46 
Oh realy,then I gues I will put it on hold.It takes up 30% of CPU (which is rather impresive)even like 5 minecrafts runing at once in an server don't do that.(icore i7)
Dernière modification de GioXmen; 20 nov 2012 à 9h48
GioXmen 20 nov 2012 à 10h17 
So,it works fine with no lag,and I don't know if its meant to look at how its lookin but it basicly has alot of fog,everything is realy much harder to see,I don't know what to say actualy I will upload 2 screenshot sof what it looked for me to my profile(normal and stupid)both looking at the same spot and personaly I like normal mode beter,the shades are cool and all but nah....
Dernière modification de GioXmen; 20 nov 2012 à 10h21
Doppelganger 20 nov 2012 à 18h35 
Are you using DX11 in game? This is what happens to me on most maps when DX11 is used.
Harbinger-HU 23 nov 2012 à 2h43 
For me the game doesn't even want to connect or start a bot match. Just crash.
Affichage des commentaires 1 à 15 sur 19
< >
Par page : 15 30 50