zqxinran Jun 28, 2013 @ 5:10am
Splatter TV doesn't work very well for me. :( (FIXED)
I've tried again and again, but only few game-clips can be downloaded and played.
Most of the game-clips didn't work.

What's wrong with me? :(
Last edited by Gucci8oy; Jul 10, 2013 @ 5:47am
Showing 1-15 of 18 comments
< >
Gucci8oy  [developer] Jun 28, 2013 @ 5:30am 
Sorry about that!
What's the message you're getting?
zqxinran Jun 28, 2013 @ 5:32am 
Originally posted by Gucci8oy:
Sorry about that!
What's the message you're getting?
CANNOT DOWNLOAD GAME-CLIP AT THIS TIME.
TRULY SORRY ABOUT THAT!

PLEASE TRY AGAIN LATER.

All the messages are just like that above. :(
Gucci8oy  [developer] Jun 28, 2013 @ 5:48am 
Ok.
We'll look into that and let you know as soon as possible.
Torgul Jun 28, 2013 @ 5:50am 
Ive seen that as well ... restarting steam has fixed it both times .... I think its related to some small (server side?) patches.
zqxinran Jun 28, 2013 @ 5:50am 
Originally posted by Gucci8oy:
Ok.
We'll look into that and let you know as soon as possible.
Thank you!!!
Gucci8oy  [developer] Jun 28, 2013 @ 12:00pm 
Originally posted by zqxinran:
Originally posted by Gucci8oy:
Sorry about that!
What's the message you're getting?
CANNOT DOWNLOAD GAME-CLIP AT THIS TIME.
TRULY SORRY ABOUT THAT!

PLEASE TRY AGAIN LATER.

All the messages are just like that above. :(

Did you try to restart Steam client? Did it work?
zqxinran Jun 28, 2013 @ 12:08pm 
Originally posted by Gucci8oy:
Originally posted by zqxinran:
CANNOT DOWNLOAD GAME-CLIP AT THIS TIME.
TRULY SORRY ABOUT THAT!

PLEASE TRY AGAIN LATER.

All the messages are just like that above. :(

Did you try to restart Steam client? Did it work?
I've tried, but didn't work, :(
Gucci8oy  [developer] Jun 30, 2013 @ 4:14am 
Originally posted by zqxinran:
Originally posted by Gucci8oy:

Did you try to restart Steam client? Did it work?
I've tried, but didn't work, :(

Can you please send us an email to support(at)spikysnail(dot)com ?
We want to further investigate the problem.

Thanks,
Sagi
zqxinran Jun 30, 2013 @ 5:40am 
Originally posted by Gucci8oy:
Originally posted by zqxinran:
I've tried, but didn't work, :(

Can you please send us an email to support(at)spikysnail(dot)com ?
We want to further investigate the problem.

Thanks,
Sagi
OK, but how?
Torgul Jun 30, 2013 @ 6:09am 
he gave u the e-mail address in the post (at)=@ (dot)=.
zqxinran Jun 30, 2013 @ 6:12am 
Originally posted by Torgul:
he gave u the e-mail address in the post (at)=@ (dot)=.
Thanks, I mean what message should I send him.
Gucci8oy  [developer] Jun 30, 2013 @ 6:15am 
Originally posted by zqxinran:
Originally posted by Torgul:
he gave u the e-mail address in the post (at)=@ (dot)=.
Thanks, I mean what message should I send him.

Just sent you an email. We can continue from there...
Torgul Jun 30, 2013 @ 6:15am 
I think they just want ur e-mail so that they can talk and ask specific questions. So probably refer to this post. (I'm guessing). Real one on one time with the devs :).

EDIT: they beat me to it.
Last edited by Torgul; Jun 30, 2013 @ 6:16am
zqxinran Jun 30, 2013 @ 6:44am 
Originally posted by Gucci8oy:
Originally posted by zqxinran:
Thanks, I mean what message should I send him.

Just sent you an email. We can continue from there...
Thanks for your info.
But it is strange that all the game-clips I clicked works very well just now...
It made me confused...

Well, if I met that problem again, I'll send you the file. :)
Selexo Jul 13, 2013 @ 1:01am 
Just wanted to chime in, same exact problem, can't download ANY chips.. 0 success.

Same error message.

OK, nm I got one clip just now.. nothing has changed, even steam had been restarted a few times before this.. Server side? Will keep you posted.
Last edited by Selexo; Jul 13, 2013 @ 1:04am
Showing 1-15 of 18 comments
< >
Per page: 15 30 50