Dsdude Apr 25, 2013 @ 3:30pm
Weird red colored overlay?
Running this on a GTX 660, and whenever I start a race theres this red tint to everything that keeps flashing on and off. Anyone know how to fix this?
Showing 1-15 of 17 comments
< >
Dsdude Apr 25, 2013 @ 3:30pm 
I'll post a screenshot on my profile, also.
Fnord Apr 27, 2013 @ 6:27pm 
im having the same problem. a pink/red tint when i play races that flashes on and off. any solutions yet? i also have shots on my profile
Dsdude Apr 30, 2013 @ 2:59pm 
When I took screenshot it went away for a bit, hotkey was F12. Try it out!
BareGamer May 8, 2013 @ 8:19pm 
Dunno why it's flashing but it does the same with me! It's starting to give me a headache a really bad one :/ Wish that I could figure out what was making it flash!
LaGGer May 9, 2013 @ 8:28pm 
Happens to me too... Running Gtx 670.
Arctic Hwelly Heskey Fan May 21, 2013 @ 7:32am 
its irritating but i just imagine it was the sunset LOL
devilxxmaster May 23, 2013 @ 5:09pm 
Me pasa exactamente lo mismo, todo rojo :(
Dsdude May 23, 2013 @ 5:32pm 
Has anyone else tried taking a screenshot (F12) and had it go away?
LaGGer May 23, 2013 @ 5:54pm 
Originally posted by Dsdude:
Has anyone else tried taking a screenshot (F12) and had it go away?
Yes it didnt come back for a while.
Metroidjd Jun 4, 2013 @ 2:44pm 
its dynamic lighting or shadows
LaGGer Jun 5, 2013 @ 12:18am 
Originally posted by Black Devil:
how can we remove it?
taking a screenshot seems to fix it for a while.
DLSS Jun 11, 2013 @ 5:22am 
Last edited by DLSS; Jun 12, 2013 @ 12:35pm
наркотический ник Sep 25, 2013 @ 2:51pm 
bump
same problem
gtx 470
наркотический ник Sep 25, 2013 @ 3:02pm 
nvm, updating the drivers fixed it.
Dsdude Sep 25, 2013 @ 3:25pm 
Originally posted by ekze:
nvm, updating the drivers fixed it.
I'll have to give mine an update too!
Showing 1-15 of 17 comments
< >
Per page: 15 30 50