DOOM 3 > General Discussions > Topic Details
captainemeralds5 May 7 @ 4:45pm
sikkmod problems
I recently got doom 3, along with sikkmod, I loaded the mod, but when I started up the game, the character models looked atrotios (i know I spelled that wrong), the glass was texture was showing, (1 the texture right below it or (2 the texture it's supposed to show, except 5 feet higher, and the heat effect from the carrier ship at the begging of the game magnified the textures below it and not only that, it was in a circle. I have v1.2 sikkmod and I thought this was supposed to make the game look better, not worse! I'm using the wulfen texture enhancement so is that causing the problem? I have a pretty good computer and I tried this game on medium and high texture quality. Does anyone know how to fix this problem?
Last edited by captainemeralds5; May 8 @ 3:57am
Showing 1-4 of 4 comments
< >
captainemeralds5 May 7 @ 5:56pm 
ok, I turned on HDR, and now everty thing is white. seriously, WTF.
Ganimoth May 10 @ 3:39pm 
Do you have AMD videocard? If yes, try to disable catalyst AI. Might help.
captainemeralds5 May 10 @ 3:47pm 
Originally posted by Ganimoth:
Do you have AMD videocard? If yes, try to disable catalyst AI. Might help.
I already fixed it, I renamed the file. But I think that will work better, but I don't know how to disable it, can you give me instructions? I have a window's 8.1 laptop.
Last edited by captainemeralds5; May 10 @ 3:49pm
Ganimoth May 10 @ 4:17pm 
I just ran into same problem and realised that these f***s from AMD removed the catalyst AI option. Can be disabled in some xml file, but renaming game exe is probably the easiest way now.
Showing 1-4 of 4 comments
< >
Per page: 15 30 50