Freedom Force > Общи дискусии > Подробности за темата
cfkane 15 май 2013 в 2:12 следобед
Sound problem
After starting the first mission, everything played wonderfully until I opened the menu. After simply closing the menu, the sound cut out entirely. Is this a common problem?
Показване на 1-7 от 7 коментара
< >
cfkane 15 май 2013 в 2:16 следобед 
Follow up - the help icons stopped working after this crash and the game froze when I attempted to quit.
StonedGolem 20 май 2013 в 9:59 сутринта 
I have same problem! And the sound are not coming back!
Team Brannen ✠Großdeutschland✠ 25 май 2013 в 12:51 следобед 
Try using the emulated sound option.
StonedGolem 26 май 2013 в 6:47 сутринта 
Първоначално публикувано от Team Brannen:
Try using the emulated sound option.
Thanks! It's working now ^^
Последно редактиран от StonedGolem; 26 май 2013 в 6:47 сутринта
Namelessfodder 1 юни 2013 в 11:17 следобед 
Not quite the same problem, but didn't want to start a new thread.

I'm not getting any sound at all, and I don't see this emulated sound option anywhere...
Giant ( . Y . ) Titties 7 юни 2013 в 6:37 сутринта 
This happened to me I just keep trying different sound drivers in the game under the sound section untill i found one that worked on my system now it works fine
meat hole 27 юни 2013 в 9:40 сутринта 
This typically happens to me when I quick load too often. Changing the sound device is the solution.
Показване на 1-7 от 7 коментара
< >
На страница: 15 30 50
Дата на публикуване: 15 май 2013 в 2:12 следобед
Публикации: 7