brave little coward Apr 30, 2013 @ 10:14pm
GTX670 runs only at 706mhz on Bioshock Infinite - anyone else get this?
title says it all. runs at 1176 on everything else (this is the Galaxy GC edition), including Tomb Raider. Using 314.22 driver (latest) optimized through Geforce Experience.

Getting about 44fps... benchmark avg fps is 88... but can't help feeling like my card could be doing a whole lot better than running almost 500 mhz under what it can do.
Showing 1-4 of 4 comments
< >
Captain Obvious Apr 30, 2013 @ 11:00pm 
If you mean stuttering and fps drops while loading new areas its the games problem and everyone else has this issue.
Migz - DH Apr 30, 2013 @ 11:11pm 
Originally posted by Gustav:
If you mean stuttering and fps drops while loading new areas its the games problem and everyone else has this issue.

No, he's talking about his card throttling down farther than he's used to.
Migz - DH Apr 30, 2013 @ 11:13pm 
Originally posted by brave little coward:
title says it all. runs at 1176 on everything else (this is the Galaxy GC edition), including Tomb Raider. Using 314.22 driver (latest) optimized through Geforce Experience.

Getting about 44fps... benchmark avg fps is 88... but can't help feeling like my card could be doing a whole lot better than running almost 500 mhz under what it can do.

It's probably something in your driver or card config.

Easiest thing to try is reinstalling 314.22 as a *clean install* (that'll clear all of your custom settings for all of your games) and not using GeForce Experience to customize. Then, see what you get. After that, you can try using GeForce Experience to tweak your settings.
brave little coward May 1, 2013 @ 12:32am 
Yep, did a clean install and ran geforce experience to optimize. restarted and now running fine at 1176. thanks all.
Showing 1-4 of 4 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Apr 30, 2013 @ 10:14pm
Posts: 4