The Nazgul 9 17. Nov. 2012 um 17:05 Uhr
Skyrim Won't Launch
I try to play skyrim, and the set up screen pops up, and I click play, but nothing happens.
I went to verify cache and it keeps saying "1 file failed to validate and will be reacquired", over and over. I even tried reinstalling the game and it still does it.

Edit: When I open the skyrim folder, the file "installscript.vdf", disappears then reappears whenever I verify the cache

Edit 2: If I go to run TESV from the skyrim folder it gives me this error:
TESV.exe-Bad Image
"C:\Windows\system32\X3DAudio1_7.dll is either not designed to run on Windows or it contains an error"
Zuletzt bearbeitet von The Nazgul 9; 17. Nov. 2012 um 20:35 Uhr
Beiträge 1-15 von 33
< >
legwon 17. Nov. 2012 um 17:06 Uhr 
whats ur system specs ?
do u meet the minimum required??
The Nazgul 9 17. Nov. 2012 um 17:07 Uhr 
Ursprünglich geschrieben von legwon:
whats ur system specs ?
do u meet the minimum required??

Brand new, ASRock z77 e4, i5-3570k, HD7870
The Nazgul 9 17. Nov. 2012 um 20:20 Uhr 
Thats exactly what I have said I've been doing... I verify, it says the same message, I try to launch, splash screen pops up, I press play, nothing happens...
legwon 17. Nov. 2012 um 20:28 Uhr 
did u look at the answer???
I found that you have to right click on the game, goto properties, local files tab, verify integrity of game cache. let that verify, then try launching the game again - the update will post and you'll be able to launch the game again.
Zuletzt bearbeitet von legwon; 17. Nov. 2012 um 20:29 Uhr
The Nazgul 9 17. Nov. 2012 um 20:37 Uhr 
... Like I said I have tried that... many many many times....
legwon 17. Nov. 2012 um 20:51 Uhr 
can u check and see if the file x3dadio1_7.dll is in that folder?

if it is, its more than likely corrupt.

if its not, follow this page. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1277577
Zuletzt bearbeitet von legwon; 17. Nov. 2012 um 20:51 Uhr
The Nazgul 9 17. Nov. 2012 um 21:03 Uhr 
Yeah it is in that folder, I even deleted it and ran the VCRedist and DirectX10 again, its there again, and TESV still doesn't work
The Nazgul 9 17. Nov. 2012 um 21:11 Uhr 
JESUS CHRIST. Alright I love you for directing me to that page, the solution is at the very end. The .dll file is also in SysWOW64. SO when I deleted that and the one is sys32, redid the redist and directx10, BOOM IT ♥♥♥♥ING LAUNCHES. Thank you so much for helping me out, you made my day.
Sapphire 17. Nov. 2012 um 21:13 Uhr 
I'm having the same problem. Which solution did you use to solve it?
The Nazgul 9 17. Nov. 2012 um 21:15 Uhr 
Delete both X3DAudio1_7.dll files in both sys32 and sysWOW64, rerun your redist and directx10 and it should work. I havn't tried running it from steam, I ran it directly from TESV_exe in the skyrim folder
The Nazgul 9 17. Nov. 2012 um 21:17 Uhr 
Update: Also launches from Steam, that should fix everything.

Side note: It STILL does the whole "1 file failed to be verified" thing, however this is not affecting my ability to play the game
The Nazgul 9 17. Nov. 2012 um 21:18 Uhr 
I hope this helps multiple people, with all the fresh installs and everything I did, it may not be an isolated problem
legwon 17. Nov. 2012 um 21:23 Uhr 
Ursprünglich geschrieben von The Nazgul 9:
Side note: It STILL does the whole "1 file failed to be verified" thing, however this is not affecting my ability to play the game
ya everyone seems to be getting that since the 1.8 patch :s



Ursprünglich geschrieben von The Nazgul 9:
JESUS CHRIST. [snip] BOOM IT ♥♥♥♥ING LAUNCHES. Thank you so much for helping me out, you made my day.
hey no worries .. thats what a community is about :)
Sapphire 17. Nov. 2012 um 21:29 Uhr 
Damn... didn't work. Still missing one file.
Beiträge 1-15 von 33
< >
Pro Seite: 15 30 50
Geschrieben am: 17. Nov. 2012 um 17:05 Uhr
Beiträge: 33