Manthony Higgs 2013년 8월 27일 오후 11시 02분
Crash to desktop after start.
Hey guys, i tried running this in windowed mode, and now no matter what rez/ mode it's in, it crashes after teh bethesda game studios logo. No error messages. Cant e my mods because they didnt cause any issuesup to this point. Any solutions?
12개 중 1-12 표시중
< >
Deadpool 2013년 8월 27일 오후 11시 03분 
un subscribe from atleast 2 mods
Manthony Higgs 2013년 8월 27일 오후 11시 05분 
Didn't fix it.
Deadpool 2013년 8월 27일 오후 11시 06분 
re download it, im telling you all the things i did when that happened to me, they worked, for a little
Manthony Higgs 2013년 8월 27일 오후 11시 06분 
I'd rather not reinstall, thanks. ANyone have real advice?
Deadpool 2013년 8월 27일 오후 11시 07분 
well screw you too
.:MetalHeavy:. 2013년 8월 27일 오후 11시 10분 
verify intergrity cache?
Manthony Higgs 2013년 8월 27일 오후 11시 11분 
How does one do that?
Tazuna 2013년 8월 27일 오후 11시 19분 
Check out the load order of your mods. Usually a bad load order causes this problem.
Manthony Higgs 2013년 8월 27일 오후 11시 20분 
Can't be teh load order, it's teh same as before I changed it to windowed mode.
Kelvy 2013년 8월 28일 오전 1시 33분 
If you have your load order correct in esm's, texture packs, unofficial patches then your esp's then you should be OK!. BUT if you load two esps that are simular one will clash with the other to sort that out use NMM. (remember mods are made from different modders and they can vary)
PS the load order has to as stated in first line.
fran25 2013년 8월 28일 오전 2시 50분 
I agree with Kelvy someone could have changed a mod. Or your load order is probably wrong.

Have you added any mods take them off and see if it runs.
Stingshot22 2013년 8월 28일 오전 5시 23분 
Same problem here. Yesterday everthing worked fine, now i have the same CTD after the bethesda logo, i didn't change anything and the mod actualisation was last week. Yesterday everything was fine, now everything is ♥♥♥♥ed up.
12개 중 1-12 표시중
< >
페이지당: 15 30 50
게시된 날짜: 2013년 8월 27일 오후 11시 02분
게시글: 12