Manthony Higgs 27 aug 2013 om 11:02nm
Crash to desktop after start.
Hey guys, i tried running this in windowed mode, and now no matter what rez/ mode it's in, it crashes after teh bethesda game studios logo. No error messages. Cant e my mods because they didnt cause any issuesup to this point. Any solutions?
1-12 van 12 reacties weergegeven
< >
Stuart "2D" Pot 27 aug 2013 om 11:03nm 
un subscribe from atleast 2 mods
Manthony Higgs 27 aug 2013 om 11:05nm 
Didn't fix it.
Stuart "2D" Pot 27 aug 2013 om 11:06nm 
re download it, im telling you all the things i did when that happened to me, they worked, for a little
Manthony Higgs 27 aug 2013 om 11:06nm 
I'd rather not reinstall, thanks. ANyone have real advice?
Stuart "2D" Pot 27 aug 2013 om 11:07nm 
well screw you too
MultiPuchina 27 aug 2013 om 11:10nm 
verify intergrity cache?
Manthony Higgs 27 aug 2013 om 11:11nm 
How does one do that?
Tazuna 27 aug 2013 om 11:19nm 
Check out the load order of your mods. Usually a bad load order causes this problem.
Manthony Higgs 27 aug 2013 om 11:20nm 
Can't be teh load order, it's teh same as before I changed it to windowed mode.
Kelvy 28 aug 2013 om 1:33vm 
If you have your load order correct in esm's, texture packs, unofficial patches then your esp's then you should be OK!. BUT if you load two esps that are simular one will clash with the other to sort that out use NMM. (remember mods are made from different modders and they can vary)
PS the load order has to as stated in first line.
fran25 28 aug 2013 om 2:50vm 
I agree with Kelvy someone could have changed a mod. Or your load order is probably wrong.

Have you added any mods take them off and see if it runs.
Atlas 28 aug 2013 om 5:23vm 
Same problem here. Yesterday everthing worked fine, now i have the same CTD after the bethesda logo, i didn't change anything and the mod actualisation was last week. Yesterday everything was fine, now everything is ♥♥♥♥ed up.
1-12 van 12 reacties weergegeven
< >
Per pagina: 15 30 50
Geplaatst op: 27 aug 2013 om 11:02nm
Aantal berichten: 12