Mycose 18 Haz 2013 @ 8:43am
crash every 5 minutes
Hi,

since yesterday i'm crashing every 5 minutes when i enter or leave a building (after a charging i guess...) or also when i'm saving...

The last quest i completed before i start crashing was "Lost to the ages" i dont know if its this guess which make me crash...
I tried to change the sound option from 24bits-48000htz to 24bits-44100htz but didnt change, still have crashes..

does someone have an idea to help me ? thanks !

EDIT: i'm playing on PC with the 3 DLCs and no other mods and after each crash, steam is doing a sync for around 5min...
En son Mycose tarafından düzenlendi; 18 Haz 2013 @ 8:45am
12 yorumdan 1 ile 12 arası gösteriliyor
< >
Rhuto 18 Haz 2013 @ 8:57am 
Do you have any programs running beside Skyrim...
Have you just installed or upgraded a program?
Do you have enough free space for the swap file?
Try to close down virus and programs that do regular disk search...and help programs like correcting of writing... Try out a game booster...investigate your setup...Good luck
Vince 18 Haz 2013 @ 9:06am 
I had this when it was saving and I found a solution on the net that worked for me:

1. Load an old save (find a good one but not too old I guess)
2. Create a NEW save from that
3. console command player.kill
4. Load your latest save (the one that was crashing)
5. Type in console command player.kill
6. Try saving from this point

It worked for me. I'd suggest backing up the complete save folder first in case it goes wrong and you want me dead for suggesting it;)
En son Vince tarafından düzenlendi; 18 Haz 2013 @ 9:09am
Glamour 18 Haz 2013 @ 9:08am 
what?
Vince 18 Haz 2013 @ 9:10am 
Yeah I know it sounds odd to player.kill twice on the two files, but it worked for me. I didn't undersand it either.
[KL] Master Dan [StormCats] 18 Haz 2013 @ 9:23am 
Yup timeadored, load an old save has to be my golden oldie method and it usually works..

This looks like it might be a quest bug (like the nightcaller temple, I just mentioned this in another thread lol)

If the OP has no mods installed, then it looks like a quest bug. I have an idea...

Mycose. Go into your pause menu (hit escape) and go to game settings. Turn auto saves off, turn save on wait and rest off, and turn character save off (scroll right till it says off) and try doing your little bit WITHOUT SAVING AT ANY TIME. until you get past your problem section. See if it works. Then if it does..just press escape and make a Hard proper save there and then (you will have to revert your quicksave settings back)

Best of luck!! :)
Mycose 18 Haz 2013 @ 9:36am 
thanks everyone ! i'll try your solutions and tell you if it work x)
[KL] Master Dan [StormCats] 18 Haz 2013 @ 11:48am 
Ok..luckily I can still post here to help you...provided my posts here don't get considered as 'spam' as well...
Mycose 19 Haz 2013 @ 1:09pm 
both solutions didnt worked...i tried to play without autosaving but i still had sometimes crash after a loading...
Frankie-Z- 19 Haz 2013 @ 1:13pm 
En son Frankie-Z- tarafından düzenlendi; 19 Haz 2013 @ 1:17pm
[KL] Master Dan [StormCats] 19 Haz 2013 @ 1:15pm 
the link is misspelled and does not work :/

[EDIT] Ah yes, that's better, and that's nice to see bro :)
En son [KL] Master Dan [StormCats] tarafından düzenlendi; 19 Haz 2013 @ 9:29pm
Mycose 19 Haz 2013 @ 1:16pm 
just added "ht" for the "http" missing ^^, ill try this thanks
Mycose 20 Haz 2013 @ 4:10pm 
still the same crash...the strange thing is that it save before crashing so i dont loose any progress, but it's frustrating...
12 yorumdan 1 ile 12 arası gösteriliyor
< >
Sayfa başına: 15 30 50
Gönderilme Tarihi: 18 Haz 2013 @ 8:43am
İleti: 12