The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

檢視統計資料:
Toby Flenderson 2013 年 01 月 19 日 @ 下午 8 時 49 分
Creation Kit (failed to start: missing executable)
Hi, for a while m creation kit would try to install and then not load. I tried installing an api which didn't work either. Finally, i realised that I had installed it into the wrong data drive. I then found a video that showed me that i can move it manually, which i did. kyrim loads just fine, but now The creation kit tries to install and gives me an error: Missing executable. Any ideas on how to fix it?
< >
顯示 1-6,共 6 則回應
Dadio483 2013 年 01 月 19 日 @ 下午 8 時 58 分 
you might have gotten a bad download, try and download again or reinstall
Toby Flenderson 2013 年 01 月 19 日 @ 下午 10 時 00 分 
I'm positive that's not it. I have downloaded it at least 8 times. I only posted here because i had exhausted everything that i can think of.
BoPacker 2013 年 01 月 19 日 @ 下午 10 時 03 分 
how was it uninstalled. did you right click on it in steam and delete all local content or use the Windows program manager?
Toby Flenderson 2013 年 01 月 19 日 @ 下午 10 時 04 分 
Nevermind guys. I managed to fix it. Sorry to have bothered you. THanks for your help though!
Jowain 2013 年 04 月 30 日 @ 下午 5 時 58 分 
How did you fix it? It's difficult to get a clear answer from google :(
Toby Flenderson 2013 年 04 月 30 日 @ 下午 6 時 00 分 
It was instaled in the wrong directory! I just switched all the files manually.
< >
顯示 1-6,共 6 則回應
每頁: 15 30 50

張貼日期: 2013 年 01 月 19 日 @ 下午 8 時 49 分
回覆: 6