The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Statistieken weergeven:
Ze Soylent (Technical Syndicate) 18 okt 2013 om 2:18nm
Graphics (sprites/particles) not displaying properly
Very interesting thing going on here. All the extra sprites/particles from spells and lightsources are not being rendered. Only when in first person view can I even tell that I have a spell in my hand! No cool ribbony effects when casting healing. No flames with flames. No flames off torches. Please help! Is there something I have to enable in my GPU to allow this as I can find no such options for particles in game or in the launcher. System info is as follows :

Intel Core 2 Duo @ 2.2ghz
Radeon HD 3870 @ 512mb
4gb RAM

Note that not even installing the HIRES texture pack cleared this up. What gives? I can run this at everything up to high settings so I really dont get it.
< >
1-10 van 10 reacties weergegeven
Gaming Miku 18 okt 2013 om 2:24nm 
set all your video settings to low, you may see something.
Ze Soylent (Technical Syndicate) 18 okt 2013 om 2:55nm 
@ NightCore. Tried that, no dice.
Ze Soylent (Technical Syndicate) 18 okt 2013 om 3:02nm 
Just uploaded four screenshots to the steam cloud for reference. They are public.
Laatst bewerkt door Ze Soylent (Technical Syndicate); 18 okt 2013 om 3:03nm
Xandurz 18 okt 2013 om 3:06nm 
Try to check view distance parameters in: launcher - options/advanced/view distance.
I don't know what else.
Tempestfox3 18 okt 2013 om 3:23nm 
Do you have any mods installed that in any way alter the graphics?
Ze Soylent (Technical Syndicate) 18 okt 2013 om 4:32nm 
@ Xandurz : I've tweeked and played with all the LOD sliders in launcher. I've also tested under all available antialiasing and ansiotropy settings. Are there any patches for systems not running the HIRES texture package?

@ Tempestfox3 : Nope. Not modded. Running Legendary Edition w/o the HIRES texture package.
Xandurz 18 okt 2013 om 4:47nm 
Origineel geplaatst door Unfettered Heretic:
@ Xandurz : I've tweeked and played with all the LOD sliders in launcher. I've also tested under all available antialiasing and ansiotropy settings. Are there any patches for systems not running the HIRES texture package?

@ Tempestfox3 : Nope. Not modded. Running Legendary Edition w/o the HIRES texture package.

Not that I heard of, sorry don't know what you could try out next.
Gaming Miku 19 okt 2013 om 4:39vm 
try reinstalling diretcx/vcredist/dotnetfx found in skyrims install folder
Ze Soylent (Technical Syndicate) 20 okt 2013 om 9:29nm 
@ NightCore ... thanx for that suggestion I will try it out. Was talking to a friend about this today and he tells me that the same thing happns to him sometimes. He also has an ATI HD graphics card, so I'm wondering if it has something to do with chipsets of that nature.
Gaming Miku 21 okt 2013 om 8:22vm 
maybe you can tweak something in that catalyst thingy or AAA or whatever you ati guys have...
< >
1-10 van 10 reacties weergegeven
Per pagina: 15 30 50

Geplaatst op: 18 okt 2013 om 2:18nm
Aantal berichten: 10