Joopaap 2014년 2월 18일 오후 3시 15분
[SOLVED] Steam "Skyrim - sounds.bsa" corrupted?
I've got a problem with my Skyrim sounds.
I can't hear the background music (no big deal) but the combat sounds are gone too :\
I tried checking the game cache but that doesn't seem to repair it.
I also tried to delete the file and check the game cache after that.
It downloads just a new one that also isn't working.
DirectX is up to date.
My on-board sound card drivers are also up to date.

What could be the problem?
Joopaap님이 마지막으로 수정; 2014년 2월 19일 오전 7시 38분
19개 중 1-15 표시중
< >
grimus 2014년 2월 18일 오후 3시 41분 
set at 48KHz, 24 bit, stereo? works for me, however 44.1KHz, 16 bit, stereo is default for the game.
grimus님이 마지막으로 수정; 2014년 2월 18일 오후 3시 56분
Joopaap 2014년 2월 18일 오후 3시 54분 
I've tried every sound option but none seem to work :/
ᵏᶤᵚᶤ‰ 2014년 2월 18일 오후 3시 55분 
check ini
"S"
[Audio]
fMusicDuckingSeconds=6.0
fMusicUnDuckingSeconds=8.0
fMenuModeFadeOutTime=3.0
fMenuModeFadeInTime=1.0

"SP"
[AudioMenu]
fAudioMasterVolume=1.0000
fVal7=1.0000
uID7=0
fVal6=1.0000
uID6=0
fVal5=1.0000
uID5=0
fVal4=0.4000
uID4=604134627
fVal3=1.0000
uID3=94881
fVal2=0.4000
uID2=466532
fVal1=1.0000
uID1=554685
fVal0=0.8000
uID0=1007612

grimus 2014년 2월 18일 오후 3시 59분 
in-game menu {esc}, Settings, Audio, Music. turned up?
grimus님이 마지막으로 수정; 2014년 2월 18일 오후 4시 00분
Joopaap 2014년 2월 18일 오후 4시 00분 
My SkyrimPrefs.ini and Skyrim.ini looks excatly the same
Joopaap 2014년 2월 18일 오후 4시 02분 
Jup every volume at 100%
When I start a new game I hear the carts, the horses, but not the music etc.
grimus 2014년 2월 18일 오후 4시 07분 
mods that might effect sound? old save has same problem?
grimus님이 마지막으로 수정; 2014년 2월 18일 오후 4시 07분
Joopaap 2014년 2월 18일 오후 4시 09분 
I only installed Dawnguard, Dragonborn, Hearthfire and HighRes pack
Joopaap님이 마지막으로 수정; 2014년 2월 18일 오후 4시 09분
ackrueger 2014년 2월 18일 오후 4시 13분 
Maybe a Codec Pack which messed things up?
grimus 2014년 2월 18일 오후 4시 18분 
load order dawngaurd, hearthfires, dragonborn, HR packs 1, 2, 3, fix? v-sync on and fps capped at 60?
grimus님이 마지막으로 수정; 2014년 2월 18일 오후 4시 20분
Joopaap 2014년 2월 18일 오후 4시 25분 
ackrueger님이 먼저 게시:
Maybe a Codec Pack which messed things up?
Not that I'm aware of


grimus님이 먼저 게시:
load order dawngaurd, hearthfires, dragonborn, HR packs 1, 2, 3, fix? v-sync on and fps capped at 60?
Load order is fine and tried to play on medium (GPU should handle ultra easily), but still got the problem with the sounds.
fungreenfox 2014년 2월 18일 오후 4시 56분 
chosen wrong device output under sound units? wrong driver? Cable check?
grimus 2014년 2월 18일 오후 5시 07분 
@jornsteho - the IT solution: power off (shutdown) the computer and let it sit for a few minuets, restart computer. (you'd be amazed at how many problems are solved by this simple "fix",

OS Win 8.1 (lots of problems.)?
grimus님이 마지막으로 수정; 2014년 2월 18일 오후 5시 12분
Joopaap 2014년 2월 19일 오전 4시 42분 
I have indeed Win 8.1 as operating system xd.
If that is the problem then I hope that there will be a fix for it.

Shutdown - wait- restart did now work :\
grimus 2014년 2월 19일 오전 6시 22분 
OOps posted wrong thread 1st time, this was the one i was trying for.
http://steamcommunity.com/app/72850/discussions/0/846958001149555182/
grimus님이 마지막으로 수정; 2014년 2월 19일 오전 6시 29분
19개 중 1-15 표시중
< >
페이지당: 15 30 50
게시된 날짜: 2014년 2월 18일 오후 3시 15분
게시글: 19