Joopaap 18. Feb. 2014 um 15:15 Uhr
[SOLVED] Steam "Skyrim - sounds.bsa" corrupted?
I've got a problem with my Skyrim sounds.
I can't hear the background music (no big deal) but the combat sounds are gone too :\
I tried checking the game cache but that doesn't seem to repair it.
I also tried to delete the file and check the game cache after that.
It downloads just a new one that also isn't working.
DirectX is up to date.
My on-board sound card drivers are also up to date.

What could be the problem?
Zuletzt bearbeitet von Joopaap; 19. Feb. 2014 um 7:38 Uhr
Beiträge 1 - 15 von 19
< >
grimus 18. Feb. 2014 um 15:41 Uhr 
set at 48KHz, 24 bit, stereo? works for me, however 44.1KHz, 16 bit, stereo is default for the game.
Zuletzt bearbeitet von grimus; 18. Feb. 2014 um 15:56 Uhr
Joopaap 18. Feb. 2014 um 15:54 Uhr 
I've tried every sound option but none seem to work :/
ᵏᶤᵚᶤ‰ 18. Feb. 2014 um 15:55 Uhr 
check ini
"S"
[Audio]
fMusicDuckingSeconds=6.0
fMusicUnDuckingSeconds=8.0
fMenuModeFadeOutTime=3.0
fMenuModeFadeInTime=1.0

"SP"
[AudioMenu]
fAudioMasterVolume=1.0000
fVal7=1.0000
uID7=0
fVal6=1.0000
uID6=0
fVal5=1.0000
uID5=0
fVal4=0.4000
uID4=604134627
fVal3=1.0000
uID3=94881
fVal2=0.4000
uID2=466532
fVal1=1.0000
uID1=554685
fVal0=0.8000
uID0=1007612

grimus 18. Feb. 2014 um 15:59 Uhr 
in-game menu {esc}, Settings, Audio, Music. turned up?
Zuletzt bearbeitet von grimus; 18. Feb. 2014 um 16:00 Uhr
Joopaap 18. Feb. 2014 um 16:00 Uhr 
My SkyrimPrefs.ini and Skyrim.ini looks excatly the same
Joopaap 18. Feb. 2014 um 16:02 Uhr 
Jup every volume at 100%
When I start a new game I hear the carts, the horses, but not the music etc.
grimus 18. Feb. 2014 um 16:07 Uhr 
mods that might effect sound? old save has same problem?
Zuletzt bearbeitet von grimus; 18. Feb. 2014 um 16:07 Uhr
Joopaap 18. Feb. 2014 um 16:09 Uhr 
I only installed Dawnguard, Dragonborn, Hearthfire and HighRes pack
Zuletzt bearbeitet von Joopaap; 18. Feb. 2014 um 16:09 Uhr
ackrueger 18. Feb. 2014 um 16:13 Uhr 
Maybe a Codec Pack which messed things up?
grimus 18. Feb. 2014 um 16:18 Uhr 
load order dawngaurd, hearthfires, dragonborn, HR packs 1, 2, 3, fix? v-sync on and fps capped at 60?
Zuletzt bearbeitet von grimus; 18. Feb. 2014 um 16:20 Uhr
Joopaap 18. Feb. 2014 um 16:25 Uhr 
Ursprünglich geschrieben von ackrueger:
Maybe a Codec Pack which messed things up?
Not that I'm aware of


Ursprünglich geschrieben von grimus:
load order dawngaurd, hearthfires, dragonborn, HR packs 1, 2, 3, fix? v-sync on and fps capped at 60?
Load order is fine and tried to play on medium (GPU should handle ultra easily), but still got the problem with the sounds.
fungreenfox 18. Feb. 2014 um 16:56 Uhr 
chosen wrong device output under sound units? wrong driver? Cable check?
grimus 18. Feb. 2014 um 17:07 Uhr 
@jornsteho - the IT solution: power off (shutdown) the computer and let it sit for a few minuets, restart computer. (you'd be amazed at how many problems are solved by this simple "fix",

OS Win 8.1 (lots of problems.)?
Zuletzt bearbeitet von grimus; 18. Feb. 2014 um 17:12 Uhr
Joopaap 19. Feb. 2014 um 4:42 Uhr 
I have indeed Win 8.1 as operating system xd.
If that is the problem then I hope that there will be a fix for it.

Shutdown - wait- restart did now work :\
grimus 19. Feb. 2014 um 6:22 Uhr 
OOps posted wrong thread 1st time, this was the one i was trying for.
http://steamcommunity.com/app/72850/discussions/0/846958001149555182/
Zuletzt bearbeitet von grimus; 19. Feb. 2014 um 6:29 Uhr
Beiträge 1 - 15 von 19
< >
Pro Seite: 15 30 50
Geschrieben am: 18. Feb. 2014 um 15:15 Uhr
Beiträge: 19