jornsteho 18 fév à 15h15
[SOLVED] Steam "Skyrim - sounds.bsa" corrupted?
I've got a problem with my Skyrim sounds.
I can't hear the background music (no big deal) but the combat sounds are gone too :\
I tried checking the game cache but that doesn't seem to repair it.
I also tried to delete the file and check the game cache after that.
It downloads just a new one that also isn't working.
DirectX is up to date.
My on-board sound card drivers are also up to date.

What could be the problem?
Dernière modification de jornsteho; 19 fév à 7h38
Affichage des commentaires 1 à 15 sur 19
< >
grimus 18 fév à 15h41 
set at 48KHz, 24 bit, stereo? works for me, however 44.1KHz, 16 bit, stereo is default for the game.
Dernière modification de grimus; 18 fév à 15h56
jornsteho 18 fév à 15h54 
I've tried every sound option but none seem to work :/
ᵏᶤᵚᶤ‰ 18 fév à 15h55 
check ini
"S"
[Audio]
fMusicDuckingSeconds=6.0
fMusicUnDuckingSeconds=8.0
fMenuModeFadeOutTime=3.0
fMenuModeFadeInTime=1.0

"SP"
[AudioMenu]
fAudioMasterVolume=1.0000
fVal7=1.0000
uID7=0
fVal6=1.0000
uID6=0
fVal5=1.0000
uID5=0
fVal4=0.4000
uID4=604134627
fVal3=1.0000
uID3=94881
fVal2=0.4000
uID2=466532
fVal1=1.0000
uID1=554685
fVal0=0.8000
uID0=1007612

grimus 18 fév à 15h59 
in-game menu {esc}, Settings, Audio, Music. turned up?
Dernière modification de grimus; 18 fév à 16h00
jornsteho 18 fév à 16h00 
My SkyrimPrefs.ini and Skyrim.ini looks excatly the same
jornsteho 18 fév à 16h02 
Jup every volume at 100%
When I start a new game I hear the carts, the horses, but not the music etc.
grimus 18 fév à 16h07 
mods that might effect sound? old save has same problem?
Dernière modification de grimus; 18 fév à 16h07
jornsteho 18 fév à 16h09 
I only installed Dawnguard, Dragonborn, Hearthfire and HighRes pack
Dernière modification de jornsteho; 18 fév à 16h09
ackrueger 18 fév à 16h13 
Maybe a Codec Pack which messed things up?
grimus 18 fév à 16h18 
load order dawngaurd, hearthfires, dragonborn, HR packs 1, 2, 3, fix? v-sync on and fps capped at 60?
Dernière modification de grimus; 18 fév à 16h20
jornsteho 18 fév à 16h25 
ackrueger a écrit :
Maybe a Codec Pack which messed things up?
Not that I'm aware of


grimus a écrit :
load order dawngaurd, hearthfires, dragonborn, HR packs 1, 2, 3, fix? v-sync on and fps capped at 60?
Load order is fine and tried to play on medium (GPU should handle ultra easily), but still got the problem with the sounds.
fungreenfox 18 fév à 16h56 
chosen wrong device output under sound units? wrong driver? Cable check?
grimus 18 fév à 17h07 
@jornsteho - the IT solution: power off (shutdown) the computer and let it sit for a few minuets, restart computer. (you'd be amazed at how many problems are solved by this simple "fix",

OS Win 8.1 (lots of problems.)?
Dernière modification de grimus; 18 fév à 17h12
jornsteho 19 fév à 4h42 
I have indeed Win 8.1 as operating system xd.
If that is the problem then I hope that there will be a fix for it.

Shutdown - wait- restart did now work :\
grimus 19 fév à 6h22 
OOps posted wrong thread 1st time, this was the one i was trying for.
http://steamcommunity.com/app/72850/discussions/0/846958001149555182/
Dernière modification de grimus; 19 fév à 6h29
Affichage des commentaires 1 à 15 sur 19
< >
Par page : 15 30 50