Joopaap 18. feb kl. 3:15pm
[SOLVED] Steam "Skyrim - sounds.bsa" corrupted?
I've got a problem with my Skyrim sounds.
I can't hear the background music (no big deal) but the combat sounds are gone too :\
I tried checking the game cache but that doesn't seem to repair it.
I also tried to delete the file and check the game cache after that.
It downloads just a new one that also isn't working.
DirectX is up to date.
My on-board sound card drivers are also up to date.

What could be the problem?
Sidst redigeret af Joopaap; 19. feb kl. 7:38am
Viser 1-15 af 19 kommentarer
< >
grimus 18. feb kl. 3:41pm 
set at 48KHz, 24 bit, stereo? works for me, however 44.1KHz, 16 bit, stereo is default for the game.
Sidst redigeret af grimus; 18. feb kl. 3:56pm
Joopaap 18. feb kl. 3:54pm 
I've tried every sound option but none seem to work :/
ᵏᶤᵚᶤ‰ 18. feb kl. 3:55pm 
check ini
"S"
[Audio]
fMusicDuckingSeconds=6.0
fMusicUnDuckingSeconds=8.0
fMenuModeFadeOutTime=3.0
fMenuModeFadeInTime=1.0

"SP"
[AudioMenu]
fAudioMasterVolume=1.0000
fVal7=1.0000
uID7=0
fVal6=1.0000
uID6=0
fVal5=1.0000
uID5=0
fVal4=0.4000
uID4=604134627
fVal3=1.0000
uID3=94881
fVal2=0.4000
uID2=466532
fVal1=1.0000
uID1=554685
fVal0=0.8000
uID0=1007612

grimus 18. feb kl. 3:59pm 
in-game menu {esc}, Settings, Audio, Music. turned up?
Sidst redigeret af grimus; 18. feb kl. 4:00pm
Joopaap 18. feb kl. 4:00pm 
My SkyrimPrefs.ini and Skyrim.ini looks excatly the same
Joopaap 18. feb kl. 4:02pm 
Jup every volume at 100%
When I start a new game I hear the carts, the horses, but not the music etc.
grimus 18. feb kl. 4:07pm 
mods that might effect sound? old save has same problem?
Sidst redigeret af grimus; 18. feb kl. 4:07pm
Joopaap 18. feb kl. 4:09pm 
I only installed Dawnguard, Dragonborn, Hearthfire and HighRes pack
Sidst redigeret af Joopaap; 18. feb kl. 4:09pm
ackrueger 18. feb kl. 4:13pm 
Maybe a Codec Pack which messed things up?
grimus 18. feb kl. 4:18pm 
load order dawngaurd, hearthfires, dragonborn, HR packs 1, 2, 3, fix? v-sync on and fps capped at 60?
Sidst redigeret af grimus; 18. feb kl. 4:20pm
Joopaap 18. feb kl. 4:25pm 
Oprindeligt skrevet af ackrueger:
Maybe a Codec Pack which messed things up?
Not that I'm aware of


Oprindeligt skrevet af grimus:
load order dawngaurd, hearthfires, dragonborn, HR packs 1, 2, 3, fix? v-sync on and fps capped at 60?
Load order is fine and tried to play on medium (GPU should handle ultra easily), but still got the problem with the sounds.
fungreenfox 18. feb kl. 4:56pm 
chosen wrong device output under sound units? wrong driver? Cable check?
grimus 18. feb kl. 5:07pm 
@jornsteho - the IT solution: power off (shutdown) the computer and let it sit for a few minuets, restart computer. (you'd be amazed at how many problems are solved by this simple "fix",

OS Win 8.1 (lots of problems.)?
Sidst redigeret af grimus; 18. feb kl. 5:12pm
Joopaap 19. feb kl. 4:42am 
I have indeed Win 8.1 as operating system xd.
If that is the problem then I hope that there will be a fix for it.

Shutdown - wait- restart did now work :\
grimus 19. feb kl. 6:22am 
OOps posted wrong thread 1st time, this was the one i was trying for.
http://steamcommunity.com/app/72850/discussions/0/846958001149555182/
Sidst redigeret af grimus; 19. feb kl. 6:29am
Viser 1-15 af 19 kommentarer
< >
Per side: 15 30 50
Dato postet: 18. feb kl. 3:15pm
Indlæg: 19