Sfenitto Sep 14, 2013 @ 4:17pm
Grey screen with only build number and fps count
Hi All,

Did anybody experience this:
Installed on a ubuntu, 63 bit, 13.04, nvidia drivers.

Game starts and loads only a grey screen with a small checkerboard pattern, in green the build number ( exosyphen.4.heb-build.2.04-Linux) and the fps.
There is also music, but nothing more.

I followed the advise on this url just to be sure, which did not change much.
http://steamcommunity.com/app/70120/discussions/0/846942784185595416/

Cheers
Sfenitto
Showing 1-7 of 7 comments
< >
Sfenitto Sep 14, 2013 @ 4:26pm 
Actually, I managed to find a post from Smeg
http://steamcommunity.com/app/70120/discussions/#p2

He did in fact find a way to make it work, editting settings.ini and setting windows mode (or in my case fullscreen) to 0
He didn't seem to get any replies on his post, which leads me to believe multiple people are still somewhat stuck with this.

Cheers
Sfenitto.
Lard Flitry Mc. Bittershits III Sep 21, 2013 @ 5:56pm 
So, you had to hack a game about hacking to be able to hack?
Insert "yodawg" at your own risk.
{Zillyhoo}Delivery God Sep 27, 2013 @ 3:07pm 
Yo dawg. I heard you like hacking games, so we put hacking your game into you hacking game so you can hack your game to hack a game.
Lard Flitry Mc. Bittershits III Sep 27, 2013 @ 6:22pm 
Originally posted by Steiner:
Yo dawg. I heard you like hacking games, so we put hacking your game into you hacking game so you can hack your game to hack a game.
/allthehack
exosyphen  [developer] Oct 10, 2013 @ 3:22pm 
:)
Sfenitto Nov 1, 2013 @ 2:35pm 
I'm amazed that nobody caught my typo in original post, where I claim to have a 63-bit OS ;)
exosyphen  [developer] Nov 5, 2013 @ 12:21pm 
I don't like to get into arguments over the internet ;)
Showing 1-7 of 7 comments
< >
Per page: 15 30 50