The Polynomial > 일반 토론 > 제목 정보
nibbil 2012년 11월 26일 오후 12시 10분
menu is blank
the menu opens but it is balnk so I cant do anything other then fly my ship around with the in game music
11개 중 1-11 표시중
< >
dmytryl  [개발자] 2013년 1월 4일 오전 2시 20분 
Hmm, that is weird. Let me know if you still have this problem. What operating system, graphics card, etc. do you have? Did you check the old forum for solutions? ( http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=993 ) It has a troubleshooting thread...
Demochan 2013년 1월 4일 오전 3시 49분 
I have the exact same problem, or at least I'd think so. Mine are: a HP (m6 pavillion eo-1054) laptop running Windows 8 professional 64 bit, intel HD graphics 4000 and a ATI Radeon 7670M.

The game runs smoothly, the soundtrack plays, level 0 starts up automatically, the controls work too, but when press esc, the menu window is blank. I've tried different compatibility settings, but these do nothing, it seems.
dmytryl  [개발자] 2013년 1월 4일 오전 4시 45분 
Can you upload log.txt somewhere? (it should be in program files/steam/steamapps/common/thepolynomial ), this may help. I am thinking that may be some sort of problem because of dual graphics, intel HD and radeon, someone had issues with such cards before.
Demochan 2013년 1월 4일 오전 4시 54분 
dmytryl  [개발자] 2013년 1월 4일 오전 5시 01분 
Ok, for some odd reason it is using intel HD instead of Radeon, to run Polynomial. Intel HD is slow and buggy. I'm not sure how to do that with latest drivers but there should be an option to turn on performance or otherwise to make it use Radeon. Let me know if you find a way to fix that.
Demochan 2013년 1월 4일 오전 7시 03분 
There's a way to control switchable graphics with the catalyst driver. That seems to fix it, thanks.
Haywood Jablomi 2013년 2월 16일 오후 2시 03분 
I'm having the same problem, but I only have 1 graphics card, and its an HD 4000, with windows 8. What should I do?
kegawaFunanori 2013년 2월 17일 오전 10시 07분 
@sterlinghudson25 I'm having the same problem, with the same setup.
Windows 8
Intel HD 4000 gfx
Intel 3rd gen i7
8 GB RAM (more than enough)
etc, etc...

I don't have a seperate gfx card, and the HD 4000 is really my only option at the moment.

I'm not sure if it's an issue with VSync, or something of that nature, because I did manage (once) to get the [ESC] menu to actually display SOMETHING (which was short lived, because the moment you click on something, you get the same error)
chicagoan 2013년 2월 20일 오전 4시 11분 
Same Problem here at the first glance.
Window 7
Intel(R) HD Graphics 4000.

But after clicking "Visuals"-->"Workaround for Radeon 1950" in the meun, the problom is fixed.
(I just clicked and clicked the empty meun, and successfully hit "Workaround for Radeon 1950" by luck)

dmytryl  [개발자] 2013년 2월 22일 오전 7시 23분 
Hmm, that's weird... rather than clicking in empty menu, for now, you can edit the configuration file, which is in

~/.polynomial/config.101.txt ( Linux )

c:/users/YourUsername/Application Data/Polynomial/config.101.txt ( Windows )

/user/YourName/Library/Preferences/com.pandromeda.dmytry/Polynomial/config.101.txt ( OS X )
kegawaFunanori 2013년 2월 23일 오후 2시 55분 
I was able to "get lucky" as well and select the workaround through the menu...

Thank you for providing a more reliable workaround...

For those out there who don't know how to do this... just search for the attribute "force_radeon_1950_workaround" in the config file stated by dmytryl
11개 중 1-11 표시중
< >
페이지당: 15 30 50