The Polynomial

The Polynomial

Statistieken weergeven:
The Polynomial > Algemene discussies > Details van topic
menu is blank
the menu opens but it is balnk so I cant do anything other then fly my ship around with the in game music
< >
1-11 van 11 reacties weergegeven
dmytryl  [ontwikkelaar] 4 jan 2013 om 2:20vm 
Hmm, that is weird. Let me know if you still have this problem. What operating system, graphics card, etc. do you have? Did you check the old forum for solutions? ( http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=993 ) It has a troubleshooting thread...
I have the exact same problem, or at least I'd think so. Mine are: a HP (m6 pavillion eo-1054) laptop running Windows 8 professional 64 bit, intel HD graphics 4000 and a ATI Radeon 7670M.

The game runs smoothly, the soundtrack plays, level 0 starts up automatically, the controls work too, but when press esc, the menu window is blank. I've tried different compatibility settings, but these do nothing, it seems.
dmytryl  [ontwikkelaar] 4 jan 2013 om 4:45vm 
Can you upload log.txt somewhere? (it should be in program files/steam/steamapps/common/thepolynomial ), this may help. I am thinking that may be some sort of problem because of dual graphics, intel HD and radeon, someone had issues with such cards before.
dmytryl  [ontwikkelaar] 4 jan 2013 om 5:01vm 
Ok, for some odd reason it is using intel HD instead of Radeon, to run Polynomial. Intel HD is slow and buggy. I'm not sure how to do that with latest drivers but there should be an option to turn on performance or otherwise to make it use Radeon. Let me know if you find a way to fix that.
There's a way to control switchable graphics with the catalyst driver. That seems to fix it, thanks.
I'm having the same problem, but I only have 1 graphics card, and its an HD 4000, with windows 8. What should I do?
@sterlinghudson25 I'm having the same problem, with the same setup.
Windows 8
Intel HD 4000 gfx
Intel 3rd gen i7
8 GB RAM (more than enough)
etc, etc...

I don't have a seperate gfx card, and the HD 4000 is really my only option at the moment.

I'm not sure if it's an issue with VSync, or something of that nature, because I did manage (once) to get the [ESC] menu to actually display SOMETHING (which was short lived, because the moment you click on something, you get the same error)
556 20 feb 2013 om 4:11vm 
Same Problem here at the first glance.
Window 7
Intel(R) HD Graphics 4000.

But after clicking "Visuals"-->"Workaround for Radeon 1950" in the meun, the problom is fixed.
(I just clicked and clicked the empty meun, and successfully hit "Workaround for Radeon 1950" by luck)

dmytryl  [ontwikkelaar] 22 feb 2013 om 7:23vm 
Hmm, that's weird... rather than clicking in empty menu, for now, you can edit the configuration file, which is in

~/.polynomial/config.101.txt ( Linux )

c:/users/YourUsername/Application Data/Polynomial/config.101.txt ( Windows )

/user/YourName/Library/Preferences/com.pandromeda.dmytry/Polynomial/config.101.txt ( OS X )
Laatst bewerkt door dmytryl; 22 feb 2013 om 7:24vm
I was able to "get lucky" as well and select the workaround through the menu...

Thank you for providing a more reliable workaround...

For those out there who don't know how to do this... just search for the attribute "force_radeon_1950_workaround" in the config file stated by dmytryl
< >
1-11 van 11 reacties weergegeven
Per pagina: 15 30 50

The Polynomial > Algemene discussies > Details van topic