The Polynomial > 一般的な話題 > トピックの詳細
Dr. Bunsen 2013年4月19日 8時38分
is this shovelware?
Because ever since I bought the game once in a while it just goes crazy(no controls, a universe the size of an atom etc) and there is nothing done to fix this.
Even reinstalling the game doesn't work. So I guess the creator just wanted quick money?
Kinda a big rep crusher for indie games.
1-15 / 17 のコメントを表示
< >
dmytryl  [開発者] 2013年4月23日 1時04分 
A very huge number of updates was made since launch (adding extra features and so on), as people may recall (you may want to visit the older forum). It is difficult to fix a rarely triggered bug when there is insufficient information to reproduce it.
最近の変更はdmytrylが行いました; 2013年4月23日 1時06分
Dr. Bunsen 2013年4月25日 5時33分 
implying it is a rarely triggered bug, I can't even play the game....
dmytryl  [開発者] 2013年4月26日 23時56分 
Which doesn't happen to much anyone else, so yes, in general, rarely triggered. If you want the bug fixed, you need to post the operating system, log file, etc. as detailed in the bug reporting thread here . As of now, I do not even know if you have windows, os x, or linux , let alone finer details such as the graphics card and the like.
最近の変更はdmytrylが行いました; 2013年4月26日 23時57分
Dr. Bunsen 2013年4月27日 11時50分 
I know 3 people with the game, all have the same problem, but it's indeed probably not a common bug.
Happens on my Windows, not sure if it happens on my linux system.
dmytryl  [開発者] 2013年4月27日 21時13分 
Dr. Bunsen の投稿を引用:
I know 3 people with the game, all have the same problem, but it's indeed probably not a common bug.
Happens on my Windows, not sure if it happens on my linux system.
Well, I have a lot of users who don't seem to have this problem... things like that tend to be very specific to some hardware which you have and which I still don't know anything about. Send me the log.txt .

I released a few unimportant changes as beta today, maybe something I did somehow fixes something about it. Right click on the game in Library list, choose "properties", click on "Betas" tab, choose "betabeta" branch. You can also try old_version branch, maybe the bug was introduced recently due to a fix to something else.
最近の変更はdmytrylが行いました; 2013年4月27日 21時14分
Dr. Bunsen 2013年5月3日 8時54分 
I have had this problem since I bought this game and that was?! ago(kinda long)
Here is the log.txt http://pastebin.com/8xiH8HEC
and here are some specs:
OS: Windows 7 Ultimate 64 bit (sp won't install)
Core: Intel i7 2600K
Graphic: GTX 560 Ti
Motherboard: ASUSTek P8Z68-V
dmytryl  [開発者] 2013年5月6日 12時58分 
Dr. Bunsen の投稿を引用:
I have had this problem since I bought this game and that was?! ago(kinda long)
Here is the log.txt http://pastebin.com/8xiH8HEC
and here are some specs:
OS: Windows 7 Ultimate 64 bit (sp won't install)
Core: Intel i7 2600K
Graphic: GTX 560 Ti
Motherboard: ASUSTek P8Z68-V
In the log file you just clicked "exit" button... did it work better with the beta?
Dr. Bunsen 2013年5月7日 10時21分 
dmytryl の投稿を引用:
In the log file you just clicked "exit" button... did it work better with the beta?

hmmm?
Ofcourse I exit a game if it's not working....
And I will try the beta
[Ray Sipe] SP [Lady Gaga] 2013年5月23日 19時47分 
not shovelware at all! but for many people it's more software than game, really cool interactive music visualizer.
Dr. Bunsen 2013年5月24日 8時29分 
SP の投稿を引用:
not shovelware at all! but for many people it's more software than game, really cool interactive music visualizer.

It would be cool if it worked properly.....
dmytryl  [開発者] 2013年5月25日 6時54分 
Dr. Bunsen の投稿を引用:
dmytryl の投稿を引用:
In the log file you just clicked "exit" button... did it work better with the beta?

hmmm?
Ofcourse I exit a game if it's not working....
And I will try the beta
Well you didn't tell the esc key to bring menu up etc still worked. I'm left to 100% guess what is happening. If you assume that I see the same bug, that is not so, I do not see the same bug, I know very little beyond what you tell me. If it's not an outright crash, make a video or describe it more clearly.

Maybe you just don't like relativistic visualizer (chosen as "animator" setting in menu), did you try changing that? Or resetting some settings to defaults?
最近の変更はdmytrylが行いました; 2013年5月25日 6時58分
Dr. Bunsen 2013年5月26日 4時09分 
dmytryl の投稿を引用:
Dr. Bunsen の投稿を引用:

hmmm?
Ofcourse I exit a game if it's not working....
And I will try the beta
Well you didn't tell the esc key to bring menu up etc still worked. I'm left to 100% guess what is happening. If you assume that I see the same bug, that is not so, I do not see the same bug, I know very little beyond what you tell me. If it's not an outright crash, make a video or describe it more clearly.

Maybe you just don't like relativistic visualizer (chosen as "animator" setting in menu), did you try changing that? Or resetting some settings to defaults?

Well, the controls will stop working somehow(and resetting settings doesn't work, I need to relaunch it).
And the next part is really weird. When I jump through a blackhole(or wormhole) the game will create a new universe, am I right? Well this universe looks very small, and is about 1 pixel deep.... And resetting settings, or even completely removing the game + folders doesn't fix this. I will make a movie about this later.
dmytryl  [開発者] 2013年5月29日 9時00分 
Dr. Bunsen の投稿を引用:
dmytryl の投稿を引用:
Well you didn't tell the esc key to bring menu up etc still worked. I'm left to 100% guess what is happening. If you assume that I see the same bug, that is not so, I do not see the same bug, I know very little beyond what you tell me. If it's not an outright crash, make a video or describe it more clearly.

Maybe you just don't like relativistic visualizer (chosen as "animator" setting in menu), did you try changing that? Or resetting some settings to defaults?

Well, the controls will stop working somehow(and resetting settings doesn't work, I need to relaunch it).
And the next part is really weird. When I jump through a blackhole(or wormhole) the game will create a new universe, am I right? Well this universe looks very small, and is about 1 pixel deep.... And resetting settings, or even completely removing the game + folders doesn't fix this. I will make a movie about this later.

Sounds like one of the animators or arenas doesn't work right on your system. It should get fixed by pressing "reset to defaults" on the game menu. You can avoid the rainbowy mesh wormholes for now. There's also a semi bug where the wormhole can take you to the experimental relativistic visualizer (which draws the world as if you were moving close to the speed of light), which it probably shouldn't have because relativistic visualizer is very experimental and rather gimmicky feature (I had a job where I needed to visualize relativity for a TV commercial and I added the code to Polynomial, sometime around 2012 or so - if anything this issue is an unfortunate result of it not being shovelware, but rather me adding a not very well tested feature after release).
insomniac_lemon 2013年7月13日 18時57分 
The game doesn't seem to work at all for me on Linux (Ubuntu 12.04 LTS, using GNOME). When I try to start the game, a dialogue pops up with no explanation and gives me three choices:

Play The Polynomial

Temporary solution: Download game via wget.

Use default settings

What? Those 3 choices don't even belong together! I have tried all 3, but nothing happens. Any help? I just downloaded it and it already doesn't work. (unless I'm missing something crucial here?)

EDIT: Actually, I forgot that I didn't try the Wget option yet. Trying it now, but I seem to have a very poor connection to the server (giving me around 5 KB/s, Steam can give me 100-300 KB/s) and I'm not sure why it's not officially fixed on Steam if it's an executable issue. How is the Wget solution temporary? I don't have to download every play/boot do I? >_>

This sucks though, it's bogging down my (terrible) internet, and no way to pause it or download resumption like on Steam. And the download isn't letting me post this edit. ETA 4 hours...

Sometimes it gives me a stable connection around 50 KB/s, but other times it decays back down. Sometimes I lose connection.

EDIT2: Took 2 hours, didn't seem to do anything....
最近の変更はinsomniac_lemonが行いました; 2013年7月13日 21時10分
dmytryl  [開発者] 2013年7月14日 0時10分 
Those options are in one place because that's the only place Steam lets me put options, the wget option is here because steam for linux servers at one point didn't actually work (and I'm removing this one). Did you try running it from terminal and checking the output? There may be some sort of incompatibility with your system versions of C++ runtime libraries or the like (shouldn't be as it is LTS but you never know).
最近の変更はdmytrylが行いました; 2013年7月14日 0時10分
1-15 / 17 のコメントを表示
< >
ページ毎: 15 30 50