Jaevwyn May 10, 2014 @ 4:42am
Any help with Bugs?
Hey Guys,
I bought this game, and started playing and all was well, then i made my character and the opening movie has no sound and the leveling up tree just has "no string" written in place of the names of everything, this is far from what i expected :/
Showing 1-4 of 4 comments
< >
VANDERSEXXX Nov 10, 2014 @ 10:42am 
Same problem. No sound during opening movie and "no string" bug. Steam just finished checking files and everything is ok... help?
Last edited by VANDERSEXXX; Nov 10, 2014 @ 10:43am
Jaevwyn Nov 10, 2014 @ 11:47am 
Originally posted by VANDERSEXXX:
Same problem. No sound during opening movie and "no string" bug. Steam just finished checking files and everything is ok... help?

i never did figure this one out, sorry i cant be of more help :/
VANDERSEXXX Nov 10, 2014 @ 11:54am 
Originally posted by Jaevwyn:
Originally posted by VANDERSEXXX:
Same problem. No sound during opening movie and "no string" bug. Steam just finished checking files and everything is ok... help?

i never did figure this one out, sorry i cant be of more help :/

Well, I did. Vsync is bugged, totally. Loading times 10 times slower, and no sound in movies because of vsync- I turned it off. As for "no string", I guess, for now, it's only tutorial bug. If I turn tutorial tips off- it's fine.
Jaevwyn Nov 10, 2014 @ 12:38pm 
Originally posted by VANDERSEXXX:
Originally posted by Jaevwyn:

i never did figure this one out, sorry i cant be of more help :/

Well, I did. Vsync is bugged, totally. Loading times 10 times slower, and no sound in movies because of vsync- I turned it off. As for "no string", I guess, for now, it's only tutorial bug. If I turn tutorial tips off- it's fine.

good to know, il try turning off the v-sync and give it another go, thanks :)
Showing 1-4 of 4 comments
< >
Per page: 15 30 50