BIT.TRIP RUNNER

BIT.TRIP RUNNER

Visa statistik:
Dino Demon 26 sep, 2012 @ 11:25
Bit.Trip Runner won't start?
Everytime I click on it to play it, it just runs some first time setup thing then doesn't start. I've tried uninstalling and reinstalling.
< >
Visar 1-15 av 19 kommentarer
Terathud 26 sep, 2012 @ 11:30 
yeah me too, it says the files are corupt, maby it will fix itself in the near future
Dino Demon 26 sep, 2012 @ 11:34 
It doesn't say it's corrupt for me, there are just two loading boxes and then that's it.
DudS WbR 23 okt, 2012 @ 22:00 
Same thing here, I played it for 30 min, then I uninstaled a program called LV or AL, sumthin' like that, and it stopped working. I get the loading boxes but it never starts,,,
Adrian_Moriarty 25 okt, 2012 @ 21:58 
I did the exact same thing, uninstalled that program called AL or something, I wasn't sure what it did. Now I can't start the game.
Hey guys I fixed the problem, you have to reinstall OpenAL, you can get it here: http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

Once you install that, it should work just fine!
Dino Demon 26 okt, 2012 @ 13:35 
Thanks it worked!
magPlex 21 dec, 2012 @ 9:24 
Mine dosnt start either
Mortal Silver 21 dec, 2012 @ 17:10 
My game says dx9 can't create fullscreen mode or something, any help?
magPlex 22 dec, 2012 @ 1:13 
Nope. My game just says preparing to launch for 3 secs. Dissapears and nothing happens. My blue border around my avatar turns green for a sec...then back to blue.
Qjoo 5 mar, 2013 @ 5:25 
Thx Adrian, worked for me too
Blackmegagun 11 mar, 2013 @ 2:15 
Ursprungligen skrivet av Mordokai:
My game says dx9 can't create fullscreen mode or something, any help?
I have the same problem
magPlex 12 mar, 2013 @ 3:16 
Eh, mine got fixed ages ago. I just tried again.
Langouste 14 apr, 2013 @ 3:37 
Thx guy
Thanks guys it's been broken for so long :)
Ursprungligen skrivet av Adrian_Moriarti:
Hey guys I fixed the problem, you have to reinstall OpenAL, you can get it here: http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

Once you install that, it should work just fine!

Just ran into this problem in the last month, googled and found this. Thanks! <3
< >
Visar 1-15 av 19 kommentarer
Per sida: 15 30 50