BIT.TRIP RUNNER
BIT.TRIP RUNNER > Общие обсуждения > Подробности темы
Bit.Trip Runner won't start?
Everytime I click on it to play it, it just runs some first time setup thing then doesn't start. I've tried uninstalling and reinstalling.
< >
Показано 115 из 19 комментариев
yeah me too, it says the files are corupt, maby it will fix itself in the near future
It doesn't say it's corrupt for me, there are just two loading boxes and then that's it.
Same thing here, I played it for 30 min, then I uninstaled a program called LV or AL, sumthin' like that, and it stopped working. I get the loading boxes but it never starts,,,
I did the exact same thing, uninstalled that program called AL or something, I wasn't sure what it did. Now I can't start the game.
Hey guys I fixed the problem, you have to reinstall OpenAL, you can get it here: http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

Once you install that, it should work just fine!
My game says dx9 can't create fullscreen mode or something, any help?
Nope. My game just says preparing to launch for 3 secs. Dissapears and nothing happens. My blue border around my avatar turns green for a sec...then back to blue.
Thx Adrian, worked for me too
Изначально опубликовано Mordokai:
My game says dx9 can't create fullscreen mode or something, any help?
I have the same problem
Eh, mine got fixed ages ago. I just tried again.
Thanks guys it's been broken for so long :)
Изначально опубликовано Adrian_Moriarti:
Hey guys I fixed the problem, you have to reinstall OpenAL, you can get it here: http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

Once you install that, it should work just fine!

Just ran into this problem in the last month, googled and found this. Thanks! <3
< >
Показано 115 из 19 комментариев
На страницу: 15 30 50

BIT.TRIP RUNNER > Общие обсуждения > Подробности темы
Дата создания: 26 сен. 2012 в 11:25
Сообщений: 19