BIT.TRIP RUNNER > Dyskusje ogólne > Szczegóły tematu
Dr. Baryonyx 26 Wrz, 2012 - 11:25
Bit.Trip Runner won't start?
Everytime I click on it to play it, it just runs some first time setup thing then doesn't start. I've tried uninstalling and reinstalling.
Wyświetlanie 1-15 z 19 komentarzy
< >
Terathud 26 Wrz, 2012 - 11:30 
yeah me too, it says the files are corupt, maby it will fix itself in the near future
Dr. Baryonyx 26 Wrz, 2012 - 11:34 
It doesn't say it's corrupt for me, there are just two loading boxes and then that's it.
DudS WbR 23 Paź, 2012 - 22:00 
Same thing here, I played it for 30 min, then I uninstaled a program called LV or AL, sumthin' like that, and it stopped working. I get the loading boxes but it never starts,,,
Adrian_Moriarty 25 Paź, 2012 - 21:58 
I did the exact same thing, uninstalled that program called AL or something, I wasn't sure what it did. Now I can't start the game.
Adrian_Moriarty 26 Paź, 2012 - 0:22 
Hey guys I fixed the problem, you have to reinstall OpenAL, you can get it here: http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

Once you install that, it should work just fine!
Dr. Baryonyx 26 Paź, 2012 - 13:35 
Thanks it worked!
Marco-Polo 21 Gru, 2012 - 9:24 
Mine dosnt start either
Mortal Silver 21 Gru, 2012 - 17:10 
My game says dx9 can't create fullscreen mode or something, any help?
Marco-Polo 22 Gru, 2012 - 1:13 
Nope. My game just says preparing to launch for 3 secs. Dissapears and nothing happens. My blue border around my avatar turns green for a sec...then back to blue.
Qjoo 5 Mar, 2013 - 5:25 
Thx Adrian, worked for me too
Blackmegagun 11 Mar, 2013 - 2:15 
My game says dx9 can't create fullscreen mode or something, any help?
I have the same problem
Marco-Polo 12 Mar, 2013 - 3:16 
Eh, mine got fixed ages ago. I just tried again.
Langouste 14 Kwi, 2013 - 3:37 
Thx guy
MS.C Multiple Liquid Stains 16 Kwi, 2013 - 13:57 
Thanks guys it's been broken for so long :)
Nymphetamine 25 Maj, 2013 - 18:32 
Hey guys I fixed the problem, you have to reinstall OpenAL, you can get it here: http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

Once you install that, it should work just fine!

Just ran into this problem in the last month, googled and found this. Thanks! <3
Wyświetlanie 1-15 z 19 komentarzy
< >
Na stronę: 15 30 50