BIT.TRIP RUNNER

BIT.TRIP RUNNER

Προβολή στατιστικών:
BIT.TRIP RUNNER > Γενικές συζητήσεις > Λεπτομέρειες θέματος
Bit.Trip Runner won't start?
Everytime I click on it to play it, it just runs some first time setup thing then doesn't start. I've tried uninstalling and reinstalling.
< >
Εμφάνιση 1-15 από 19 σχόλια
yeah me too, it says the files are corupt, maby it will fix itself in the near future
It doesn't say it's corrupt for me, there are just two loading boxes and then that's it.
Same thing here, I played it for 30 min, then I uninstaled a program called LV or AL, sumthin' like that, and it stopped working. I get the loading boxes but it never starts,,,
I did the exact same thing, uninstalled that program called AL or something, I wasn't sure what it did. Now I can't start the game.
Hey guys I fixed the problem, you have to reinstall OpenAL, you can get it here: http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

Once you install that, it should work just fine!
Thanks it worked!
Mine dosnt start either
My game says dx9 can't create fullscreen mode or something, any help?
Nope. My game just says preparing to launch for 3 secs. Dissapears and nothing happens. My blue border around my avatar turns green for a sec...then back to blue.
Thx Adrian, worked for me too
Αναρτήθηκε αρχικά από Mordokai:
My game says dx9 can't create fullscreen mode or something, any help?
I have the same problem
Eh, mine got fixed ages ago. I just tried again.
Thanks guys it's been broken for so long :)
Αναρτήθηκε αρχικά από Adrian_Moriarti:
Hey guys I fixed the problem, you have to reinstall OpenAL, you can get it here: http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

Once you install that, it should work just fine!

Just ran into this problem in the last month, googled and found this. Thanks! <3
< >
Εμφάνιση 1-15 από 19 σχόλια
Ανά σελίδα: 15 30 50

BIT.TRIP RUNNER > Γενικές συζητήσεις > Λεπτομέρειες θέματος
Ημ/νία ανάρτησης: 26 Σεπ 2012 στις 11:25πμ
Αναρτήσεις: 19

Περισσότερες συζητήσεις