Dr. Baryonyx 26 sept 2012 à 11h25
Bit.Trip Runner won't start?
Everytime I click on it to play it, it just runs some first time setup thing then doesn't start. I've tried uninstalling and reinstalling.
Affichage des commentaires 1 à 15 sur 19
< >
Terathud 26 sept 2012 à 11h30 
yeah me too, it says the files are corupt, maby it will fix itself in the near future
Dr. Baryonyx 26 sept 2012 à 11h34 
It doesn't say it's corrupt for me, there are just two loading boxes and then that's it.
DudS WbR 23 oct 2012 à 22h00 
Same thing here, I played it for 30 min, then I uninstaled a program called LV or AL, sumthin' like that, and it stopped working. I get the loading boxes but it never starts,,,
Adrian_Moriarty 25 oct 2012 à 21h58 
I did the exact same thing, uninstalled that program called AL or something, I wasn't sure what it did. Now I can't start the game.
Adrian_Moriarty 26 oct 2012 à 0h22 
Hey guys I fixed the problem, you have to reinstall OpenAL, you can get it here: http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

Once you install that, it should work just fine!
Dr. Baryonyx 26 oct 2012 à 13h35 
Thanks it worked!
Marco-Polo 21 déc 2012 à 9h24 
Mine dosnt start either
Mordokai Silver 21 déc 2012 à 17h10 
My game says dx9 can't create fullscreen mode or something, any help?
Marco-Polo 22 déc 2012 à 1h13 
Nope. My game just says preparing to launch for 3 secs. Dissapears and nothing happens. My blue border around my avatar turns green for a sec...then back to blue.
Qjoo 5 mar 2013 à 5h25 
Thx Adrian, worked for me too
Blackmegagun 11 mar 2013 à 2h15 
Mordokai a écrit :
My game says dx9 can't create fullscreen mode or something, any help?
I have the same problem
Marco-Polo 12 mar 2013 à 3h16 
Eh, mine got fixed ages ago. I just tried again.
Langouste 14 avr 2013 à 3h37 
Thx guy
Ms.C Multiple Liquid Stains 16 avr 2013 à 13h57 
Thanks guys it's been broken for so long :)
Nymphetamine 25 mai 2013 à 18h32 
Adrian_Moriarti a écrit :
Hey guys I fixed the problem, you have to reinstall OpenAL, you can get it here: http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

Once you install that, it should work just fine!

Just ran into this problem in the last month, googled and found this. Thanks! <3
Affichage des commentaires 1 à 15 sur 19
< >
Par page : 15 30 50