BIT.TRIP RUNNER > Общи дискусии > Подробности за темата
Dr. Baryonyx 26 септември 2012 в 11:25сут.
Bit.Trip Runner won't start?
Everytime I click on it to play it, it just runs some first time setup thing then doesn't start. I've tried uninstalling and reinstalling.
Показване на 1-15 от 19 коментара
< >
Terathud 26 септември 2012 в 11:30сут. 
yeah me too, it says the files are corupt, maby it will fix itself in the near future
Dr. Baryonyx 26 септември 2012 в 11:34сут. 
It doesn't say it's corrupt for me, there are just two loading boxes and then that's it.
DudS WbR 23 октомври 2012 в 10:00след. 
Same thing here, I played it for 30 min, then I uninstaled a program called LV or AL, sumthin' like that, and it stopped working. I get the loading boxes but it never starts,,,
Adrian_Moriarty 25 октомври 2012 в 9:58след. 
I did the exact same thing, uninstalled that program called AL or something, I wasn't sure what it did. Now I can't start the game.
Adrian_Moriarty 26 октомври 2012 в 12:22сут. 
Hey guys I fixed the problem, you have to reinstall OpenAL, you can get it here: http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

Once you install that, it should work just fine!
Dr. Baryonyx 26 октомври 2012 в 1:35след. 
Thanks it worked!
Marco-Polo 21 декември 2012 в 9:24сут. 
Mine dosnt start either
Mortal Silver 21 декември 2012 в 5:10след. 
My game says dx9 can't create fullscreen mode or something, any help?
Marco-Polo 22 декември 2012 в 1:13сут. 
Nope. My game just says preparing to launch for 3 secs. Dissapears and nothing happens. My blue border around my avatar turns green for a sec...then back to blue.
Qjoo 5 март 2013 в 5:25сут. 
Thx Adrian, worked for me too
Blackmegagun 11 март 2013 в 2:15сут. 
Първоначално публикувано от Mordokai:
My game says dx9 can't create fullscreen mode or something, any help?
I have the same problem
Marco-Polo 12 март 2013 в 3:16сут. 
Eh, mine got fixed ages ago. I just tried again.
Langouste 14 април 2013 в 3:37сут. 
Thx guy
African American Ranger 16 април 2013 в 1:57след. 
Thanks guys it's been broken for so long :)
Nymphetamine 25 май 2013 в 6:32след. 
Първоначално публикувано от Adrian_Moriarti:
Hey guys I fixed the problem, you have to reinstall OpenAL, you can get it here: http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

Once you install that, it should work just fine!

Just ran into this problem in the last month, googled and found this. Thanks! <3
Показване на 1-15 от 19 коментара
< >
На страница: 15 30 50
Дата на публикуване: 26 септември 2012 в 11:25сут.
Публикации: 19