Alien Swarm > General Discussions > Topic Details
Master Of Seppuku Dec 24, 2012 @ 1:31pm
Glitch when launching - need help
Mere moments after launching and arriving at the home menu, my screen drops black. I open my task manager to find it "not responding"
Wat do?
Showing 1-10 of 10 comments
< >
Macaulay Culkin Dec 25, 2012 @ 9:58pm 
uninstall the game and install it agaain
goodone Dec 26, 2012 @ 1:05am 
it may as well b a hardware requirement problem... especially if u r below minimum recommended ram.
†·тαηкєѕ¢нöη·† Dec 26, 2012 @ 3:39am 
yes reinstall...
Mordock Pangbourne Dec 26, 2012 @ 10:32am 
normally for me, I just have to wait a minute or two, the it works.
Master Of Seppuku Dec 31, 2012 @ 9:04pm 
I have re-installed my game twice now, still have the problem. When i launch, it dosent introduce manufactures, such as valve, it just skips straight to the home menue BG, then goes black.
goodone Jan 4, 2013 @ 12:24am 
it's a ram problem. u do not have enough ram.
low end pc gamer punch3870 Jan 7, 2013 @ 8:51am 
if you have any problems closing it, then go into your proscesser and stop it. if it is just to get it work, reinstall
Master Of Seppuku Jan 8, 2013 @ 5:28pm 
CRAP! my problem isn't with just alien swarm! just bought & downloaded garry's mod, only to encounter the same problem. does any1 have any idea on what could do this?
Master Of Seppuku Jan 8, 2013 @ 5:31pm 
@goodone i was able to play the game before this problem, i do remeber monkeying around with the settings in hopes of makeing my game run faster. is this the source of my problem? could acting on certain setting(s) do this?
goodone Jan 9, 2013 @ 2:09am 
not that i know of.
Showing 1-10 of 10 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Dec 24, 2012 @ 1:31pm
Posts: 10