Portal 2 > Általános témák > Téma részletei
questing_wolf 2013. júl. 21. @ de. 7:51
fails to load
Try to run Portal 2, via shortcut or off of the Stream interface, and nothing happens. Shows a small gray window, then drops. No error msgs; just doesn't load.

I've tried the basics, restart, delete/reinstall, clear cache, remove drivers, update drivers, etc. Pretty much everything I've already read in the discussions. Needing a solution that's not one of these obvious things.
112/12 megjegyzés mutatása
< >
Ollie 2013. júl. 21. @ de. 8:38 
Also have this problem.
fubuwearer1 2013. júl. 21. @ du. 11:58 
Me too.(for years)
Legutóbb szerkesztette: fubuwearer1; 2013. júl. 21. @ du. 11:58
Sapientores 2013. júl. 22. @ de. 3:11 
I seem to be able to get to the main menu but when i clock on something it will suddently freeze and close my computer i've tryed alot of stuff but if you find the solution before me please tell me :D
Shibe the Skelington 2013. júl. 22. @ de. 10:15 
Try replacing/adding more Memory (RAM). My computer has 1.5 GB, but it crashes. I have another one, that has 2.0 GB, and it runs smoothly. But if you want to mess with RAM, You have to open your computer.
fubuwearer1 2013. júl. 22. @ de. 10:19 
Thanks, Colorsword it may be for others, but I have 10gigs.
Shibe the Skelington 2013. júl. 22. @ de. 10:23 
:O
Sorry, that's all I know.
Legutóbb szerkesztette: Shibe the Skelington; 2013. júl. 22. @ de. 10:24
fubuwearer1 2013. júl. 22. @ de. 10:28 
I have a feeling it has something to do with our video cards not being compatible, in some way with the software. Although I can't be sure my drivers are up to date. I have an amd radeon hd 7450. I wonder if others(with this problem) have a similiar video card?
fubuwearer1 2013. júl. 22. @ de. 10:32 
No need to be sorry you are just trying to help.
Shibe the Skelington 2013. júl. 22. @ de. 10:34 
^u^
Sapientores 2013. júl. 25. @ du. 1:11 
I have browsed the internet and people with the AMD are often those with the problems, i got it too my self i can run for a short while and then it turns off my pc, in a blue-screen.
but for now the only solution i got to know is to update your cpu, try go to gigabyte's homesite and search for your motherboard and the updates avaiable and then you'll have to flash it to your driver.... all i know don't know how to flash it though ... :(
questing_wolf 2013. júl. 28. @ du. 5:31 
Found something that works.
Open msconfig.exe
Go to the services tab
Unclick "AMD External Events Utility
Restart computer
fubuwearer1 2013. júl. 28. @ du. 6:52 
Worked for me. Thank you, very much, Wolf!
questing_wolf eredeti hozzászólása:
Found something that works.
Open msconfig.exe
Go to the services tab
Unclick "AMD External Events Utility
Restart computer
112/12 megjegyzés mutatása
< >
Laponként: 15 30 50
Küldés ideje: 2013. júl. 21. @ de. 7:51
Hozzászólások: 12