Portal 2 > Общи дискусии > Подробности за темата
questing_wolf 21 юли 2013 в 7:51 сутринта
fails to load
Try to run Portal 2, via shortcut or off of the Stream interface, and nothing happens. Shows a small gray window, then drops. No error msgs; just doesn't load.

I've tried the basics, restart, delete/reinstall, clear cache, remove drivers, update drivers, etc. Pretty much everything I've already read in the discussions. Needing a solution that's not one of these obvious things.
Показване на 1-12 от 12 коментара
< >
Ollie 21 юли 2013 в 8:38 сутринта 
Also have this problem.
fubuwearer1 21 юли 2013 в 11:58 следобед 
Me too.(for years)
Последно редактиран от fubuwearer1; 21 юли 2013 в 11:58 следобед
Aladeen 22 юли 2013 в 3:11 сутринта 
I seem to be able to get to the main menu but when i clock on something it will suddently freeze and close my computer i've tryed alot of stuff but if you find the solution before me please tell me :D
Shibe the Doge 22 юли 2013 в 10:15 сутринта 
Try replacing/adding more Memory (RAM). My computer has 1.5 GB, but it crashes. I have another one, that has 2.0 GB, and it runs smoothly. But if you want to mess with RAM, You have to open your computer.
fubuwearer1 22 юли 2013 в 10:19 сутринта 
Thanks, Colorsword it may be for others, but I have 10gigs.
Shibe the Doge 22 юли 2013 в 10:23 сутринта 
:O
Sorry, that's all I know.
Последно редактиран от Shibe the Doge; 22 юли 2013 в 10:24 сутринта
fubuwearer1 22 юли 2013 в 10:28 сутринта 
I have a feeling it has something to do with our video cards not being compatible, in some way with the software. Although I can't be sure my drivers are up to date. I have an amd radeon hd 7450. I wonder if others(with this problem) have a similiar video card?
fubuwearer1 22 юли 2013 в 10:32 сутринта 
No need to be sorry you are just trying to help.
Shibe the Doge 22 юли 2013 в 10:34 сутринта 
^u^
Aladeen 25 юли 2013 в 1:11 следобед 
I have browsed the internet and people with the AMD are often those with the problems, i got it too my self i can run for a short while and then it turns off my pc, in a blue-screen.
but for now the only solution i got to know is to update your cpu, try go to gigabyte's homesite and search for your motherboard and the updates avaiable and then you'll have to flash it to your driver.... all i know don't know how to flash it though ... :(
questing_wolf 28 юли 2013 в 5:31 следобед 
Found something that works.
Open msconfig.exe
Go to the services tab
Unclick "AMD External Events Utility
Restart computer
fubuwearer1 28 юли 2013 в 6:52 следобед 
Worked for me. Thank you, very much, Wolf!
Първоначално публикувано от questing_wolf:
Found something that works.
Open msconfig.exe
Go to the services tab
Unclick "AMD External Events Utility
Restart computer
Показване на 1-12 от 12 коментара
< >
На страница: 15 30 50
Дата на публикуване: 21 юли 2013 в 7:51 сутринта
Публикации: 12