Portal 2
Portal 2 > General Discussions > Topic Details
TKBurst May 3, 2013 @ 11:16am
Whoever gets my portal 2 working gets a free game!!!!
I will buy you a $5 game if you get my portal 2 to ♥♥♥♥ing work I canit play it i get 12 frecking fps at start of game with nothing around. i play plant side 2 max with 60 frams

HELP HELP HELP
---------------------------------------
Cheeklist
-----------------------------------------
Downloaded Drivers /
Verified cacha /
Redownlaoded /
Turnee settegins from down to up all the way /
Tried to set high piorty /
unused icons on your desktop /
Firewall off + deleted anti virus /
Last edited by TKBurst; May 12, 2013 @ 7:30pm
< >
Showing 1-15 of 138 comments
Paratech_MasterBurri May 3, 2013 @ 11:28am 
Try to run the game as Admin?
bigbenisdaman May 3, 2013 @ 11:55am 
Whats your rig? Always post rig specs when asking for help with performance info. At top of steam hit help, them system info or something like that.
TKBurst May 3, 2013 @ 1:17pm 
fx4100
hd 7850
8gb ram
1tb hd
wolkenvelden May 3, 2013 @ 1:27pm 
Go in search to " MSCONFIG " to services and put aan mark in Hide all Microsoft services
ans apply . Than play again ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ?!
TKBurst May 3, 2013 @ 1:27pm 
will now give you $20 game if you get this to work for me
bigbenisdaman May 3, 2013 @ 1:34pm 
Hmmm try to open up youtub vid then launch game. Also whats your temps looking like? Portal 2 dont take much power to play....btw, i dont want a game lol
bigbenisdaman May 3, 2013 @ 1:38pm 
Btw go an update your gpu driver if you havnt, and make sure you dont have physix enabled.
TKBurst May 3, 2013 @ 2:06pm 
temps are find i got latest driver for the 7000s 14.5 i thing it is just got them
gamer4life21 May 3, 2013 @ 3:06pm 
I have a 7850 too, so I tested Portal 2 and it works fine... do you have custom settings in your Catalyst Control Center? According to this thread near the bottom - http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2755668 - that was a problem. There's also a suggestion near the bottom to completely wipe the gpu install and re-install it.
Orange Potato May 3, 2013 @ 3:10pm 
try to Reinstall the game
bigbenisdaman May 3, 2013 @ 3:15pm 
The amd removal tool is a great thing to run, then reboot and reinstall latest drivers, reboot. Have you checked to make sure you have Physx disabled though?
here's a link to the removal tool from AMD's website, they used to not have it up as it was an unofficial tihng that worked great: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx
Last edited by bigbenisdaman; May 3, 2013 @ 3:23pm
TKBurst May 3, 2013 @ 4:48pm 
Originally posted by bigbenisdaman:
The amd removal tool is a great thing to run, then reboot and reinstall latest drivers, reboot. Have you checked to make sure you have Physx disabled though?
here's a link to the removal tool from AMD's website, they used to not have it up as it was an unofficial tihng that worked great: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx

seems like it may work but it says it will remove all amd dirver will this include mother board and what not
bigbenisdaman May 3, 2013 @ 4:51pm 
Originally posted by TK Burst:
Originally posted by bigbenisdaman:
The amd removal tool is a great thing to run, then reboot and reinstall latest drivers, reboot. Have you checked to make sure you have Physx disabled though?
here's a link to the removal tool from AMD's website, they used to not have it up as it was an unofficial tihng that worked great: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx

seems like it may work but it says it will remove all amd dirver will this include mother board and what not
You dont use any motherboard drivers, except duel core optimizer, which the first game you try to launch if you need it will reinstall it. I end up using this tool every driver update as I dont got gunshy with letting it "Upgrade" the driver lol.
D3rpachu May 3, 2013 @ 4:58pm 
Try lowering the settings :/
TKBurst May 3, 2013 @ 5:01pm 
I did the program and it didnt do anything do i have to restart or something it just went away
< >
Showing 1-15 of 138 comments
Per page: 15 30 50

Portal 2 > General Discussions > Topic Details
Date Posted: May 3, 2013 @ 11:16am
Posts: 138