Portal 2 > General Discussions > Topic Details
【Direfox】 Apr 20, 2013 @ 6:37am
Bluescreen, help!
Whenever I launch Portal 2, and I make it to the loading screen after the Valve logo, it gets a bluescreen. I updated all my drivers as well, also this is the only game I'm having problems with. Someone, please help!

Specs;
AMD FX 6100 Six Core Processor
NVIDIA GTX 650 Graphics Card
10 GB of Ram
1.14 Terobytes of Memory
Showing 1-8 of 8 comments
< >
urnot_me Apr 20, 2013 @ 1:19pm 
I'm having the same issue and I have similar specs (AMD 4100 and GTX 650). Wonder if it's something related to the hardware/drivers we have?
【Direfox】 Apr 20, 2013 @ 1:26pm 
Maybe
urnot_me Apr 20, 2013 @ 1:46pm 
Looking through some other threads and it sounds like it may be related to the bulldozer CPU. Check this thread out:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2483956

I'm going to try the Orochi-CEG fix and see if that works.
Mikky Boy Apr 20, 2013 @ 2:34pm 
I've got the AMD FX 6100 and the GTX 550 Ti, and I too am having this problem. Did the Orochi-CEG fix work for you?
urnot_me Apr 20, 2013 @ 4:12pm 
I actually tried updating my bios first, since it seems that would provide a permanent fix if it worked. From what I read about he the Orochi fix, it would need restarted each time I played the game. Updating my bios worked. I'm now playing portal :).
【Direfox】 Apr 20, 2013 @ 6:22pm 
Updating bios? How?
urnot_me Apr 20, 2013 @ 7:56pm 
The motherboard bios. You'll have to know the MB manufacturer, model, and current bios version. Then check out the manufacturer webpage to see if it has any updated versions. Just some caution though, be very careful cause if something goes wrong you can ruin your computer. I only flashed mine because I was pretty confident it would help and there was a utility I could use to install it from windows.
【Direfox】 Apr 20, 2013 @ 9:44pm 
My motherboard was manufactured by Gigabyte.
Showing 1-8 of 8 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Apr 20, 2013 @ 6:37am
Posts: 8