CaptainHugeHead Feb 21, 2013 @ 10:13am
Game son't even start when I try to run it. Help?
When I try to run the game a loading screen pops up for a fraction of a second and then closes. The game doesn't open at all. How can I fix this?
Showing 1-9 of 9 comments
< >
Dan K. Memes Feb 22, 2013 @ 12:06pm 
I'm having the same problem. I've tried several different ways to fix it including verifying my game cache and adding steam.dll to the game folder and stuff, but nothing is working. Heck, none of my other games are working for that matter...
Finn Feb 24, 2013 @ 11:01am 
Originally posted by AversiveSnip3r7:
I'm having the same problem. I've tried several different ways to fix it including verifying my game cache and adding steam.dll to the game folder and stuff, but nothing is working. Heck, none of my other games are working for that matter...
what computer, CPU, or video carddo u have?
CaptainHugeHead Feb 24, 2013 @ 12:35pm 
I have an HP pavilion Dv6, Intel I7 2.3 ghz, Nvidia GT 650m 1gb.
Sir Dox of the Silly People Feb 24, 2013 @ 3:02pm 
yeah i have the same problem too...
FrostedOne Feb 25, 2013 @ 7:03pm 
Appears as though is wasnt designed for win 7 Works on my older machine.
But My win 7 pc crashes everytime i try to start the game.
CaptainHugeHead Feb 25, 2013 @ 10:01pm 
Any way to fix? I was really looking for some nostalgia feels
CaptainHugeHead Apr 4, 2013 @ 9:52am 
I don't know if any of you fixed your problems but I fixed mine. I just had to go into my Comcast Constant Guard Protection Suite, go into the options and in the "Manage my block programs rules" I had to tell it to allow the game. Game works great now
Silenthunter Apr 4, 2013 @ 8:44pm 
Go into options and set bump map to low.
Sniper Wolf ♥ #TF:GO Apr 5, 2013 @ 2:31pm 
^this. also run it in compatability mode for winXP SP3...or wahetevr the highest sp is. then run it in admin mode if you have to
Showing 1-9 of 9 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Feb 21, 2013 @ 10:13am
Posts: 9