Pandora Dec 28, 2013 @ 4:06pm
Trouble starting up
The game opens the settings when you click play from your steam library, but once I click play (Actual game and Justine alike) it shows a black screen for a few seconds and crashes. I've tried different resolutions, and the game used to work fine before.
Showing 1-4 of 4 comments
< >
GLaDOS Dec 29, 2013 @ 7:29am 
post your hpl.log
Indieslayer16 Dec 29, 2013 @ 7:53pm 
Did you check that your graphics drivers were up to date?
Pandora Jan 1 @ 5:20am 
Version 1.20
-------- THE HPL ENGINE LOG ------------
Engine build ID 20101021192547

Creating Engine Modules
--------------------------------------------------------
Creating graphics module
Creating system module
Creating resource module
Creating input module
Creating sound module
Creating physics module
Creating ai module
Creating gui module
Creating generate module
Creating haptic module
Creating scene module
--------------------------------------------------------

Initializing Resources Module
--------------------------------------------------------
Creating loader handlers
Creating resource managers
Adding loaders to handlers
--------------------------------------------------------

Initializing Graphics Module
--------------------------------------------------------
Init lowlevel graphics: 1024x768 bpp:32 fs:1 ms:0 gpufmt:2 cap:'Amnesia - The Dark Descent - Loading...' pos:(-1x-1)
Setting video mode: 1024 x 768 - 32 bpp
Init Glew...OK
Setting up OpenGL
Vendor: NVIDIA Corporation
Renderer: GeForce 6800/PCI/SSE2
Version: 1.5.2
Max texture image units: 16
Max texture coord units: 8
Max user clip planes: 6
Two sided stencil: 1
Vertex Buffer Object: 1
Anisotropic filtering: 1
Max Anisotropic degree: 16
Multisampling: 1
Texture compression: 1
Texture compression S3TC: 1
Auto generate MipMaps: 1
Render to texture: 0
Max draw buffers: 4
Max color render targets: 21
Packed depth-stencil: 0
Texture float: 0
GLSL Version: 1.00 NVIDIA via Cg 1.3 compiler
ShaderModel 2: 1
ShaderModel 3: 1
ShaderModel 4: 0
OGL ATIFragmentShader: 0
GLaDOS Jan 6 @ 11:15pm 
it must be the drivers, since the game engine does not seem to be corrupted in any way...
Showing 1-4 of 4 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Dec 28, 2013 @ 4:06pm
Posts: 4