正幹凪 Nov 7, 2012 @ 11:14am
Saints Row: The Third has stopped working...
Hi! I be purchased this game today, but when I start the game, and I select the DirectX 10/11, the game doesn't start and the "stopped working" message appear. The same with the DirectX 9 version, but in the DirectX 9 version, a black screen appear with the message... What is the solution? Thanks.
Showing 1-15 of 25 comments
< >
Steven De Clerck aka Storm' Nov 7, 2012 @ 1:05pm 
I have been having the same problem for two days now. And today it says that I can not play te game at this moment. I would like to know the solution as well. Thanks in advance!
SirDapper Nov 7, 2012 @ 10:55pm 
I've been having the same problem. I'm wondering if it is game based or computer based
AlexIndependence Nov 8, 2012 @ 11:02am 
I would say Game baysed i got same Problem :P
Nizzle Nov 8, 2012 @ 12:18pm 
I'm having the same problem for both DirectX9 - 10/11, it brings me to the menu, plays the movies no lag or stutter. When I go to join a game, or get in a new game, it crashes.
SirDapper Nov 8, 2012 @ 4:54pm 
Originally posted by Nizzle:
I'm having the same problem for both DirectX9 - 10/11, it brings me to the menu, plays the movies no lag or stutter. When I go to join a game, or get in a new game, it crashes.
That happened to me a month or so when I was able to play the game, but now it won't even get to the menu.
Mizore Nov 8, 2012 @ 5:22pm 
Hm..run as the admin in windows 7?
GIANTtheSystem Nov 9, 2012 @ 10:37am 
It's not game based. I just played it for 2 hours straight and no problems. Did you people download some new drivers for the graphics cards or something?
正幹凪 Nov 9, 2012 @ 11:28am 
Yes, I downloaded my new Graphics Card's Drivers some days ago...
AlexIndependence Nov 9, 2012 @ 12:44pm 
yes i downloaded a new driver too for my nvidiageforce gtx560
jem Nov 10, 2012 @ 12:51am 
All I get when I click on the game icon is 'Preparing to launch Saints Row the Third' - it just hangs - I can't even choose which DirectX version any more.
Plus, I did update my driver, but played the game after doing so with no problem - until now.

What have you done, STEAM?!?!?!
AlexIndependence Nov 10, 2012 @ 12:06pm 
i downloaded a beta driver for my grafic card now i am supposed to play it.
LaIS Nov 10, 2012 @ 5:02pm 
I think this problem caused by New nVidia Driver.
I have saime problem and I couldn't play the game.

but I found a temporary expedient from steam community.

When you run the game.
Press Alt+Tap quickly and game will work normally.

Then press Alt+Tap again.

It's really annoying me. but it's the only way to play the game that I found.


sorry for bad english. i am not an English user
正幹凪 Nov 11, 2012 @ 3:19am 
Originally posted by LaIS:
I think this problem caused by New nVidia Driver.
I have saime problem and I couldn't play the game.

but I found a temporary expedient from steam community.

When you run the game.
Press Alt+Tap quickly and game will work normally.

Then press Alt+Tap again.

It's really annoying me. but it's the only way to play the game that I found.


sorry for bad english. i am not an English user

Okay, I go to view if this works :3 Thanks
TheSerg Nov 11, 2012 @ 3:22pm 
did you guys try verify the SR3 files it might help.
正幹凪 Nov 11, 2012 @ 10:17pm 
Originally posted by LaIS:
I think this problem caused by New nVidia Driver.
I have saime problem and I couldn't play the game.

but I found a temporary expedient from steam community.

When you run the game.
Press Alt+Tap quickly and game will work normally.

Then press Alt+Tap again.

It's really annoying me. but it's the only way to play the game that I found.


sorry for bad english. i am not an English user

Nothing, this doesn't help :( Or it's me...
Showing 1-15 of 25 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Nov 7, 2012 @ 11:14am
Posts: 25