Left 4 Dead 2 > Modding/Mapping Help and Tips > トピックの詳細
cheesellama_thedevil 2013年8月26日 20時28分
Zombies not spawning
So, I created a survival map, added nav mesh, it works perfectly until I start the survival mode... and no zombies are in sight. Not one. I was lucky once and a random tank spawned, but that's it. I added the info_zombie_spawn, but it just isn't working.

EDIT: Oh yeah, and in the top left corner I keep seeing this spammed:

MOB SPAWN ERROR: ANYWHERE = empty spawn area set.
最近の変更はcheesellama_thedevilが行いました; 2013年8月26日 20時33分
1-4 / 4 のコメントを表示
< >
Rectus 2013年8月27日 0時52分 
The director isn't finding any areas it can spawn zombies in. Make sure you have places that are out of sight from the surviviors, preferably some they cant even get to.
cheesellama_thedevil 2013年8月27日 12時23分 
Rectus の投稿を引用:
The director isn't finding any areas it can spawn zombies in. Make sure you have places that are out of sight from the surviviors, preferably some they cant even get to.

I do have spots outside of the survivors` sight. The director apparently is too blind to find them. :P
Rectus 2013年8月27日 13時08分 
It can be pretty picky on the distance from the survivors as well. If your map is small, it might not find good position far enough away. You'll also need to make sure that the nav mesh is properly connected to the spwaning areas, with the bright blue two-way connections, and that it has been analyzed (it will complain in console if it isn't).
cheesellama_thedevil 2013年8月27日 16時28分 
Rectus の投稿を引用:
It can be pretty picky on the distance from the survivors as well. If your map is small, it might not find good position far enough away. You'll also need to make sure that the nav mesh is properly connected to the spwaning areas, with the bright blue two-way connections, and that it has been analyzed (it will complain in console if it isn't).

My map is small, so that could be it.

Wait, I have to put nav mesh on the zombies too, right? That's what I did...
1-4 / 4 のコメントを表示
< >
ページ毎: 15 30 50
投稿日: 2013年8月26日 20時28分
投稿数: 4