Left 4 Dead 2 > Modding/Mapping Help and Tips > Dettagli della discussione
Zack Zack Pinkie Pie 12 nov 2013, ore 23:20
Why are some audio clips played in slow motion in-game?
So I'm currently working on a mod for the Witch and I am almost done. I've already had the skin and music done but I'm experiencing some minor hiccups with some of the sound files. Namely the voice files.

How do I fix the weird slo-mo is the audio problem or is it a sound cache thing?

I use audacity, imToo ultimate converter to make the sound clips.p
Visualizzazione di 1-3 commenti su 3
< >
Dboy1596 1 dic 2013, ore 18:53 
same problem let me know if you fix it. mines for the charger
Texeon NURV 25 dic 2013, ore 0:04 
I'm just guessing and I don't know if you're inserting your audio as mp3s or WAV but in audacity check that the project bitrate is 44100. If you're using mp3s which is better for integration, if you have a lower bitrate, such as one about 22000 then I believe the audio is slowed because the playback speed is released, same goes if it is higher than 44100.

If i'm wrong about your use of 44100 bitrate, ensure that you haven't altered the original bitrate of the audio file if it is an mp3, as it should result in the same thing.
Zack Zack Pinkie Pie 25 dic 2013, ore 2:40 
It's okay guys I figured it out, it turns out the audio files that I was working on and the game audio files were actually mono.
Visualizzazione di 1-3 commenti su 3
< >
Per pagina: 15 30 50
Data di pubblicazione: 12 nov 2013, ore 23:20
Messaggi: 3