Left 4 Dead 2 > 综合讨论 > 主题详情
Kimi Morgam 2012年11月21日下午1:37
Sourcemod - Metamod - Not work in new update?
i try, i try... but not work in the newest update... i'm only?
正在显示第 1 - 15 条,共 15 条留言
< >
Kimi Morgam 2012年11月21日下午3:18 
yeah i know now... the problem is a simple plugin, and extensions of source mod... after update my dedicated server list dissapear, and game crashes or game STOP with new source mod :/
|-TxT-| Shining_Armor (Jean) 2012年11月22日上午11:48 
How long we will stay with this bug?
abvolt 2012年11月22日下午10:00 
I uploaded the gamedata folder from sourcemod to my server and that fixed the problem...
|-TxT-| Shining_Armor (Jean) 2012年11月23日上午7:40 
not tidy anything I create the server in the lobby and falls Valve not fixed bug
(tm)MCP2000 2013年7月4日上午2:44 
Last update has disabled source and metamod.
William.Riker ☁ 2013年7月4日上午3:08 
i have similar problem, disable this plugins: basecomm.smx and basetriggers.smx
left4dead2\addons\sourcemod\plugins
move to left4dead2\addons\sourcemod\plugins\disabled\
Kimi Morgam 2013年7月4日上午9:15 
This topic is OLD

i dont have any problems more.
AfterShock 2013年7月4日上午10:39 
why the hell did someone revive this old ♥♥♥ thread, this doesn't remotely have anything to do with what is going on now
Kimi Morgam 2013年9月19日下午2:51 
♥♥♥♥, this problem is back D:

i change my server.dll to OLD dll ( metamod server.dll ) and this works... but with OLD version of the server.dll from metamod... and game crash after a time play...

i want know who is using actual metamod and sourcemod version? work fine?

i'm searching for server.dll old but not very old... to try here :/

thanks guys, i need help.
Wendigo 2013年9月19日下午2:55 
the problem is NOT back. I have no issues whatsoever in my server.

引用自 Kimi Morgam
♥♥♥♥, this problem is back D:

i change my server.dll to OLD dll ( metamod server.dll ) and this works... but with OLD version of the server.dll from metamod... and game crash after a time play...

i want know who is using actual metamod and sourcemod version? work fine?

i'm searching for server.dll old but not very old... to try here :/

thanks guys, i need help.

this problem is NOT back. I have no issues whatsoever in my server. The issue this time, is in YOUR end.
最后由 Wendigo 编辑于; 2013年9月19日下午2:55
Kimi Morgam 2013年9月19日下午3:05 
hahaha, you are funny.

i change my server.dll to most recent version but not 1.10

changed to 1.93 version of here: http://www.sourcemm.net/mmsdrop/1.9/

and now works fine.

the problem not back? aham, sure. ¬¬
Wendigo 2013年9月19日下午3:19 
Then why do I not have any problem with my server mr. sherlock?
Because the issue is / were in your end. Stop denying the facts that are right in front of your face

I use SM 1.5.0 final and Meta 1.10 final. Been using that since end of august. And not once since then, have I had any issues.

So yeah aham....the problem is not back
最后由 Wendigo 编辑于; 2013年9月19日下午3:20
Kimi Morgam 2013年9月19日下午4:32 
probability because you use DEDICATED, i use LOBBY

the problem is back.
正在显示第 1 - 15 条,共 15 条留言
< >
每页显示数: 15 30 50
发帖日期: 2012年11月21日下午1:37
帖子数: 15