Left 4 Dead 2 > Genel Başlıklar > Konu Detayları
[FG] Skior∞ 1 Kas 2012 @ 2:18am
Left 4 Dead 2 Problem
When I play in singleplayer or I create a local server, when the loading ends it always go it main menu and says that I miss "models/infected/boomette.mdl" I verified game caches and it still happens, please help me.
10 yorumdan 1 ile 10 arası gösteriliyor
< >
The Gunslinger 1 Kas 2012 @ 2:20am 
try googling it, and is this a custom map?
[FG] Skior∞ 1 Kas 2012 @ 2:21am 
Everymaps I load, custom or not it says it, seems it's from me because when I join a server it works perfectly
En son [FG] Skior∞ tarafından düzenlendi; 1 Kas 2012 @ 2:23am
The Gunslinger 1 Kas 2012 @ 2:27am 
You have anymods, try getting rid of them
[DALE] Going HAM 1 Kas 2012 @ 1:14pm 
I have the same problem. I don't know what to do but would really like to know what to do.
Super 1 Kas 2012 @ 1:26pm 
Disable all addons on extras and try again.
[DALE] Going HAM 1 Kas 2012 @ 5:00pm 
thanx
luminous▪Hydra 1 Kas 2012 @ 11:07pm 
I also had this problem, but only after installing Deathcraft 2. For some reason it does not agree with my code and gives me this message no matter what game I join. Removing the file from the add-ons folder worked, but that just means you have to move it back every time you want to play deathcraft.

If verifying file integrity didn't work I'd try a full re-install. If all else fails try tech support.
En son luminous▪Hydra tarafından düzenlendi; 1 Kas 2012 @ 11:12pm
[FG] Skior∞ 2 Kas 2012 @ 12:41am 
I'll delete my Deathcraft II add-on to see if it's from that :)
I don't want to delete the other ones :(
Thanks for answers
En son [FG] Skior∞ tarafından düzenlendi; 2 Kas 2012 @ 12:42am
[DALE] Going HAM 14 Kas 2012 @ 2:04pm 
just go into add- ons and uncheck it. i have the same one and it works for me
[FG] Skior∞ 14 Kas 2012 @ 10:36pm 
Finally I deleted deathcraft II and now the problem disapeared. Thanks.
10 yorumdan 1 ile 10 arası gösteriliyor
< >
Sayfa başına: 15 30 50
Gönderilme Tarihi: 1 Kas 2012 @ 2:18am
İleti: 10