Left 4 Dead 2 > 一般討論 > 主題細節
അSkior∞ 2012 年 11 月 1 日 @ 上午 2 時 18 分
Left 4 Dead 2 Problem
When I play in singleplayer or I create a local server, when the loading ends it always go it main menu and says that I miss "models/infected/boomette.mdl" I verified game caches and it still happens, please help me.
顯示 1-10,共 10 則回應
< >
The Gunslinger 2012 年 11 月 1 日 @ 上午 2 時 20 分 
try googling it, and is this a custom map?
അSkior∞ 2012 年 11 月 1 日 @ 上午 2 時 21 分 
Everymaps I load, custom or not it says it, seems it's from me because when I join a server it works perfectly
最後修改者:അSkior∞; 2012 年 11 月 1 日 @ 上午 2 時 23 分
The Gunslinger 2012 年 11 月 1 日 @ 上午 2 時 27 分 
You have anymods, try getting rid of them
[DALE] Going HAM 2012 年 11 月 1 日 @ 下午 1 時 14 分 
I have the same problem. I don't know what to do but would really like to know what to do.
Super 2012 年 11 月 1 日 @ 下午 1 時 26 分 
Disable all addons on extras and try again.
[DALE] Going HAM 2012 年 11 月 1 日 @ 下午 5 時 00 分 
thanx
luminous▪Hydra 2012 年 11 月 1 日 @ 下午 11 時 07 分 
I also had this problem, but only after installing Deathcraft 2. For some reason it does not agree with my code and gives me this message no matter what game I join. Removing the file from the add-ons folder worked, but that just means you have to move it back every time you want to play deathcraft.

If verifying file integrity didn't work I'd try a full re-install. If all else fails try tech support.
最後修改者:luminous▪Hydra; 2012 年 11 月 1 日 @ 下午 11 時 12 分
അSkior∞ 2012 年 11 月 2 日 @ 上午 12 時 41 分 
I'll delete my Deathcraft II add-on to see if it's from that :)
I don't want to delete the other ones :(
Thanks for answers
最後修改者:അSkior∞; 2012 年 11 月 2 日 @ 上午 12 時 42 分
[DALE] Going HAM 2012 年 11 月 14 日 @ 下午 2 時 04 分 
just go into add- ons and uncheck it. i have the same one and it works for me
അSkior∞ 2012 年 11 月 14 日 @ 下午 10 時 36 分 
Finally I deleted deathcraft II and now the problem disapeared. Thanks.
顯示 1-10,共 10 則回應
< >
每頁: 15 30 50
張貼日期: 2012 年 11 月 1 日 @ 上午 2 時 18 分
回覆: 10