Left 4 Dead 2 > 일반 토론 > 제목 정보
[FG] Skior∞ 2012년 11월 1일 오전 2시 18분
Left 4 Dead 2 Problem
When I play in singleplayer or I create a local server, when the loading ends it always go it main menu and says that I miss "models/infected/boomette.mdl" I verified game caches and it still happens, please help me.
10개 중 1-10 표시중
< >
The Gunslinger 2012년 11월 1일 오전 2시 20분 
try googling it, and is this a custom map?
[FG] Skior∞ 2012년 11월 1일 오전 2시 21분 
Everymaps I load, custom or not it says it, seems it's from me because when I join a server it works perfectly
[FG] Skior∞님이 마지막으로 수정; 2012년 11월 1일 오전 2시 23분
The Gunslinger 2012년 11월 1일 오전 2시 27분 
You have anymods, try getting rid of them
[DALE] Going HAM 2012년 11월 1일 오후 1시 14분 
I have the same problem. I don't know what to do but would really like to know what to do.
Super 2012년 11월 1일 오후 1시 26분 
Disable all addons on extras and try again.
[DALE] Going HAM 2012년 11월 1일 오후 5시 00분 
thanx
luminous▪Hydra 2012년 11월 1일 오후 11시 07분 
I also had this problem, but only after installing Deathcraft 2. For some reason it does not agree with my code and gives me this message no matter what game I join. Removing the file from the add-ons folder worked, but that just means you have to move it back every time you want to play deathcraft.

If verifying file integrity didn't work I'd try a full re-install. If all else fails try tech support.
luminous▪Hydra님이 마지막으로 수정; 2012년 11월 1일 오후 11시 12분
[FG] Skior∞ 2012년 11월 2일 오전 12시 41분 
I'll delete my Deathcraft II add-on to see if it's from that :)
I don't want to delete the other ones :(
Thanks for answers
[FG] Skior∞님이 마지막으로 수정; 2012년 11월 2일 오전 12시 42분
[DALE] Going HAM 2012년 11월 14일 오후 2시 04분 
just go into add- ons and uncheck it. i have the same one and it works for me
[FG] Skior∞ 2012년 11월 14일 오후 10시 36분 
Finally I deleted deathcraft II and now the problem disapeared. Thanks.
10개 중 1-10 표시중
< >
페이지당: 15 30 50
게시된 날짜: 2012년 11월 1일 오전 2시 18분
게시글: 10