Left 4 Dead 2 > Discussions générales > Détails du sujet
R4KA 1 nov 2012 à 2h18
Left 4 Dead 2 Problem
When I play in singleplayer or I create a local server, when the loading ends it always go it main menu and says that I miss "models/infected/boomette.mdl" I verified game caches and it still happens, please help me.
Affichage des commentaires 1 à 10 sur 10
< >
Duputy Dildo 1 nov 2012 à 2h20 
try googling it, and is this a custom map?
R4KA 1 nov 2012 à 2h21 
Everymaps I load, custom or not it says it, seems it's from me because when I join a server it works perfectly
Duputy Dildo 1 nov 2012 à 2h27 
You have anymods, try getting rid of them
Going HAM 1 nov 2012 à 13h14 
I have the same problem. I don't know what to do but would really like to know what to do.
Super 1 nov 2012 à 13h26 
Disable all addons on extras and try again.
Going HAM 1 nov 2012 à 17h00 
thanx
luminous▪Hydra 1 nov 2012 à 23h07 
I also had this problem, but only after installing Deathcraft 2. For some reason it does not agree with my code and gives me this message no matter what game I join. Removing the file from the add-ons folder worked, but that just means you have to move it back every time you want to play deathcraft.

If verifying file integrity didn't work I'd try a full re-install. If all else fails try tech support.
R4KA 2 nov 2012 à 0h41 
I'll delete my Deathcraft II add-on to see if it's from that :)
I don't want to delete the other ones :(
Thanks for answers
Going HAM 14 nov 2012 à 14h04 
just go into add- ons and uncheck it. i have the same one and it works for me
R4KA 14 nov 2012 à 22h36 
Finally I deleted deathcraft II and now the problem disapeared. Thanks.
Affichage des commentaires 1 à 10 sur 10
< >
Par page : 15 30 50