[FG] Skior∞ 1. marras, 2012 2.18
Left 4 Dead 2 Problem
When I play in singleplayer or I create a local server, when the loading ends it always go it main menu and says that I miss "models/infected/boomette.mdl" I verified game caches and it still happens, please help me.
Näytetään 1-10 / 10 kommentista
< >
The Gunslinger 1. marras, 2012 2.20 
try googling it, and is this a custom map?
[FG] Skior∞ 1. marras, 2012 2.21 
Everymaps I load, custom or not it says it, seems it's from me because when I join a server it works perfectly
Viimeisin muokkaaja on [FG] Skior∞; 1. marras, 2012 2.23
The Gunslinger 1. marras, 2012 2.27 
You have anymods, try getting rid of them
[DALE] Going HAM 1. marras, 2012 13.14 
I have the same problem. I don't know what to do but would really like to know what to do.
Super 1. marras, 2012 13.26 
Disable all addons on extras and try again.
[DALE] Going HAM 1. marras, 2012 17.00 
thanx
luminous▪Hydra 1. marras, 2012 23.07 
I also had this problem, but only after installing Deathcraft 2. For some reason it does not agree with my code and gives me this message no matter what game I join. Removing the file from the add-ons folder worked, but that just means you have to move it back every time you want to play deathcraft.

If verifying file integrity didn't work I'd try a full re-install. If all else fails try tech support.
Viimeisin muokkaaja on luminous▪Hydra; 1. marras, 2012 23.12
[FG] Skior∞ 2. marras, 2012 0.41 
I'll delete my Deathcraft II add-on to see if it's from that :)
I don't want to delete the other ones :(
Thanks for answers
Viimeisin muokkaaja on [FG] Skior∞; 2. marras, 2012 0.42
[DALE] Going HAM 14. marras, 2012 14.04 
just go into add- ons and uncheck it. i have the same one and it works for me
[FG] Skior∞ 14. marras, 2012 22.36 
Finally I deleted deathcraft II and now the problem disapeared. Thanks.
Näytetään 1-10 / 10 kommentista
< >
Sivua kohden: 15 30 50
Lähetetty: 1. marras, 2012 2.18
Viestejä: 10