Left 4 Dead 2 > 综合讨论 > 主题详情
Skips 2013年8月3日上午7:08
Bad Graphics never happened to my other computer with this game.
I downloaded this on my computer a few days ago and its graphics for the infected and the whole surroundings are all messed up. I have already tried to re-install it and take a bunch of mods off.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=166308687
正在显示第 1 - 15 条,共 18 条留言
< >
sm0 2013年8月3日上午8:56 
That's what happens when you run 30 mods.
Skips 2013年8月3日上午9:53 
i only have like 17 mods tho
Zelphyre 2013年8月3日上午10:32 
It still can happen mainly from compatability issues with each other, and the more mods you have the higher chance. Some authors list if there's a problem, and others don't know. Just disable them a couple at a time or all from the same author and see when it fixes itself.
最后由 Zelphyre 编辑于; 2013年8月3日上午10:33
Captain Caboose 2013年8月3日下午5:11 
I have plenty more than 30 mods active, and this hasn't happened. I don't know what could be causing somethign like that, I'd recomment turning mods off and on in sets of five, see if that changes anything. If all else fails try verifying the integrity of your game cache.
Skips 2013年8月3日下午5:19 
I have had this game for a while on my laptop and i have had close to 30 mods and that didnt matter. This is on my desktop that i downloaded it on.
I have deleted all my add ons and it still didnt work so...
Skips 2013年8月3日下午6:05 
I verified the files and it still is messed up
Captain Caboose 2013年8月3日下午7:56 
My final suggestion is to try messing with the graphics settings, see if the game decided to reset something or if it's just an error with a particular setting. I can't help any more beyond that.
[HOH]Hellion666 2013年8月3日下午9:02 
It looks like you may have been affected from the last L4D2 update. In the last update, they deleted certain custom textures that were released with the Cold Stream map that they felt were not nessesary any more. Long story short....try this dude:
Missing custom textures pack: http://www.l4dmaps.com/details.php?file=26132
If this fails though......I`m really not sure how I can help you....
Captain Caboose 2013年8月3日下午10:30 
引用自 H.O.HHellion666
It looks like you may have been affected from the last L4D2 update. In the last update, they deleted certain custom textures that were released with the Cold Stream map that they felt were not nessesary any more. Long story short....try this dude:
Missing custom textures pack: http://www.l4dmaps.com/details.php?file=26132
If this fails though......I`m really not sure how I can help you....
That's missing stuff for custom campaigns and Cold Stream, mostly. While it is a great resource, I'm not sure it will help with official campaigns.
Skips 2013年8月4日上午7:21 
Captain Caboose 2013年8月4日下午6:52 
It looks like you're missing shaders of some sort, or have the brightness (gamma correction?) set way too high.
Skips 2013年8月4日下午6:54 
gamma correction?
Gam3r Luna 2013年8月4日下午9:25 
type unbindall in the console to reset the gamma to default. open the console from the main menu by pressing the ~ key.
Gam3r Luna 2013年8月4日下午9:26 
hope that helps you.
正在显示第 1 - 15 条,共 18 条留言
< >
每页显示数: 15 30 50
发帖日期: 2013年8月3日上午7:08
帖子数: 18