Skips 3. aug, 2013 @ 7:08am
Bad Graphics never happened to my other computer with this game.
I downloaded this on my computer a few days ago and its graphics for the infected and the whole surroundings are all messed up. I have already tried to re-install it and take a bunch of mods off.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=166308687
Viser 1-15 av 18 kommentarer
< >
sm0 3. aug, 2013 @ 8:56am 
That's what happens when you run 30 mods.
Skips 3. aug, 2013 @ 9:53am 
i only have like 17 mods tho
Zelphyre 3. aug, 2013 @ 10:32am 
It still can happen mainly from compatability issues with each other, and the more mods you have the higher chance. Some authors list if there's a problem, and others don't know. Just disable them a couple at a time or all from the same author and see when it fixes itself.
Sist redigert av Zelphyre; 3. aug, 2013 @ 10:33am
Captain Caboose 3. aug, 2013 @ 5:11pm 
I have plenty more than 30 mods active, and this hasn't happened. I don't know what could be causing somethign like that, I'd recomment turning mods off and on in sets of five, see if that changes anything. If all else fails try verifying the integrity of your game cache.
Skips 3. aug, 2013 @ 5:19pm 
I have had this game for a while on my laptop and i have had close to 30 mods and that didnt matter. This is on my desktop that i downloaded it on.
I have deleted all my add ons and it still didnt work so...
Skips 3. aug, 2013 @ 6:05pm 
I verified the files and it still is messed up
Captain Caboose 3. aug, 2013 @ 7:56pm 
My final suggestion is to try messing with the graphics settings, see if the game decided to reset something or if it's just an error with a particular setting. I can't help any more beyond that.
[HOH]Hellion666 3. aug, 2013 @ 9:02pm 
It looks like you may have been affected from the last L4D2 update. In the last update, they deleted certain custom textures that were released with the Cold Stream map that they felt were not nessesary any more. Long story short....try this dude:
Missing custom textures pack: http://www.l4dmaps.com/details.php?file=26132
If this fails though......I`m really not sure how I can help you....
Captain Caboose 3. aug, 2013 @ 10:30pm 
Opprinnelig skrevet av H.O.HHellion666:
It looks like you may have been affected from the last L4D2 update. In the last update, they deleted certain custom textures that were released with the Cold Stream map that they felt were not nessesary any more. Long story short....try this dude:
Missing custom textures pack: http://www.l4dmaps.com/details.php?file=26132
If this fails though......I`m really not sure how I can help you....
That's missing stuff for custom campaigns and Cold Stream, mostly. While it is a great resource, I'm not sure it will help with official campaigns.
Skips 4. aug, 2013 @ 7:21am 
Captain Caboose 4. aug, 2013 @ 6:52pm 
It looks like you're missing shaders of some sort, or have the brightness (gamma correction?) set way too high.
Skips 4. aug, 2013 @ 6:54pm 
gamma correction?
Gam3r Luna 4. aug, 2013 @ 9:25pm 
type unbindall in the console to reset the gamma to default. open the console from the main menu by pressing the ~ key.
Gam3r Luna 4. aug, 2013 @ 9:26pm 
hope that helps you.
Viser 1-15 av 18 kommentarer
< >
Per side: 15 30 50
Dato lagt ut: 3. aug, 2013 @ 7:08am
Innlegg: 18