Left 4 Dead 2 > 一般的な話題 > トピックの詳細
Skips 2013年8月3日 7時08分
Bad Graphics never happened to my other computer with this game.
I downloaded this on my computer a few days ago and its graphics for the infected and the whole surroundings are all messed up. I have already tried to re-install it and take a bunch of mods off.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=166308687
1-15 / 18 のコメントを表示
< >
sm0 2013年8月3日 8時56分 
That's what happens when you run 30 mods.
Skips 2013年8月3日 9時53分 
i only have like 17 mods tho
Zelphyre 2013年8月3日 10時32分 
It still can happen mainly from compatability issues with each other, and the more mods you have the higher chance. Some authors list if there's a problem, and others don't know. Just disable them a couple at a time or all from the same author and see when it fixes itself.
最近の変更はZelphyreが行いました; 2013年8月3日 10時33分
Fridge LargeMeat 2013年8月3日 17時11分 
I have plenty more than 30 mods active, and this hasn't happened. I don't know what could be causing somethign like that, I'd recomment turning mods off and on in sets of five, see if that changes anything. If all else fails try verifying the integrity of your game cache.
Skips 2013年8月3日 17時19分 
I have had this game for a while on my laptop and i have had close to 30 mods and that didnt matter. This is on my desktop that i downloaded it on.
I have deleted all my add ons and it still didnt work so...
Skips 2013年8月3日 18時05分 
I verified the files and it still is messed up
Fridge LargeMeat 2013年8月3日 19時56分 
My final suggestion is to try messing with the graphics settings, see if the game decided to reset something or if it's just an error with a particular setting. I can't help any more beyond that.
[HOH]Hellion666 2013年8月3日 21時02分 
It looks like you may have been affected from the last L4D2 update. In the last update, they deleted certain custom textures that were released with the Cold Stream map that they felt were not nessesary any more. Long story short....try this dude:
Missing custom textures pack: http://www.l4dmaps.com/details.php?file=26132
If this fails though......I`m really not sure how I can help you....
Fridge LargeMeat 2013年8月3日 22時30分 
H.O.HHellion666 の投稿を引用:
It looks like you may have been affected from the last L4D2 update. In the last update, they deleted certain custom textures that were released with the Cold Stream map that they felt were not nessesary any more. Long story short....try this dude:
Missing custom textures pack: http://www.l4dmaps.com/details.php?file=26132
If this fails though......I`m really not sure how I can help you....
That's missing stuff for custom campaigns and Cold Stream, mostly. While it is a great resource, I'm not sure it will help with official campaigns.
Skips 2013年8月4日 7時21分 
Fridge LargeMeat 2013年8月4日 18時52分 
It looks like you're missing shaders of some sort, or have the brightness (gamma correction?) set way too high.
Skips 2013年8月4日 18時54分 
gamma correction?
Gam3r Luna 2013年8月4日 21時25分 
type unbindall in the console to reset the gamma to default. open the console from the main menu by pressing the ~ key.
Gam3r Luna 2013年8月4日 21時26分 
hope that helps you.
1-15 / 18 のコメントを表示
< >
ページ毎: 15 30 50
投稿日: 2013年8月3日 7時08分
投稿数: 18