Skips 3. aug 2013 kl. 7:08am
Bad Graphics never happened to my other computer with this game.
I downloaded this on my computer a few days ago and its graphics for the infected and the whole surroundings are all messed up. I have already tried to re-install it and take a bunch of mods off.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=166308687
Viser 1-15 af 18 kommentarer
< >
sm0 3. aug 2013 kl. 8:56am 
That's what happens when you run 30 mods.
Skips 3. aug 2013 kl. 9:53am 
i only have like 17 mods tho
Zelphyre 3. aug 2013 kl. 10:32am 
It still can happen mainly from compatability issues with each other, and the more mods you have the higher chance. Some authors list if there's a problem, and others don't know. Just disable them a couple at a time or all from the same author and see when it fixes itself.
Sidst redigeret af Zelphyre; 3. aug 2013 kl. 10:33am
Captain Caboose 3. aug 2013 kl. 5:11pm 
I have plenty more than 30 mods active, and this hasn't happened. I don't know what could be causing somethign like that, I'd recomment turning mods off and on in sets of five, see if that changes anything. If all else fails try verifying the integrity of your game cache.
Skips 3. aug 2013 kl. 5:19pm 
I have had this game for a while on my laptop and i have had close to 30 mods and that didnt matter. This is on my desktop that i downloaded it on.
I have deleted all my add ons and it still didnt work so...
Skips 3. aug 2013 kl. 6:05pm 
I verified the files and it still is messed up
Captain Caboose 3. aug 2013 kl. 7:56pm 
My final suggestion is to try messing with the graphics settings, see if the game decided to reset something or if it's just an error with a particular setting. I can't help any more beyond that.
[HOH]Hellion666 3. aug 2013 kl. 9:02pm 
It looks like you may have been affected from the last L4D2 update. In the last update, they deleted certain custom textures that were released with the Cold Stream map that they felt were not nessesary any more. Long story short....try this dude:
Missing custom textures pack: http://www.l4dmaps.com/details.php?file=26132
If this fails though......I`m really not sure how I can help you....
Captain Caboose 3. aug 2013 kl. 10:30pm 
Oprindeligt skrevet af H.O.HHellion666:
It looks like you may have been affected from the last L4D2 update. In the last update, they deleted certain custom textures that were released with the Cold Stream map that they felt were not nessesary any more. Long story short....try this dude:
Missing custom textures pack: http://www.l4dmaps.com/details.php?file=26132
If this fails though......I`m really not sure how I can help you....
That's missing stuff for custom campaigns and Cold Stream, mostly. While it is a great resource, I'm not sure it will help with official campaigns.
Skips 4. aug 2013 kl. 7:21am 
Captain Caboose 4. aug 2013 kl. 6:52pm 
It looks like you're missing shaders of some sort, or have the brightness (gamma correction?) set way too high.
Skips 4. aug 2013 kl. 6:54pm 
gamma correction?
Gam3r Luna 4. aug 2013 kl. 9:25pm 
type unbindall in the console to reset the gamma to default. open the console from the main menu by pressing the ~ key.
Gam3r Luna 4. aug 2013 kl. 9:26pm 
hope that helps you.
Viser 1-15 af 18 kommentarer
< >
Per side: 15 30 50
Dato postet: 3. aug 2013 kl. 7:08am
Indlæg: 18