Left 4 Dead 2 > Discussioni generali > Dettagli della discussione
Fat Nigga 9 giu 2013, ore 23:17
cant connect to any games
"play campaign > quick match, play online" wont connect no matter how many times i try, i get a message telling me the game failed to find any games. I've playes almost 400 hours of l4d2 and reinstalled the game recently after the card patch, havent been able to play since, still didnt try it with friends.
Anyone might know whats going on?
Visualizzazione di 1-13 commenti su 13
< >
Fat Nigga 10 giu 2013, ore 12:24 
bump
Megakrispy 14 giu 2013, ore 11:28 
Same problem.
Shao 14 giu 2013, ore 12:35 
Let the game be running for a moment, then try again. If that doesn't work, put steam.exe in higher priority until it can connect to steam servers of L4D2.
OzLefty76 17 giu 2013, ore 21:42 
Same problem. Also with TF2.

Used to work fine.
Papa Smurf 18 giu 2013, ore 2:47 
Did you check that you are online or you are on offline mod look at your steams icon if it has red dots you are offline. Try to log in again
Ultima modifica da Papa Smurf; 18 giu 2013, ore 4:34
CLEN 18 giu 2013, ore 4:33 
same problem cant go online and freind list all offline
Andry007 18 giu 2013, ore 4:38 
the same problem :-(
Papa Smurf 18 giu 2013, ore 4:43 
Try checking your firewalls (mcaffee, windows, AVG) and see if it works better without them, make sure to turn them back on when your done!
Fat Nigga 18 giu 2013, ore 4:45 
since we're getting a lot of posts here now i just wanna say that the issue fixed itself for me, i literally did nothing but wait a day and try finding a match again, and it worked then.
Papa Smurf 18 giu 2013, ore 4:47 
did you reset your modem or anything like that ??

Messaggio originale di Get Low:
since we're getting a lot of posts here now i just wanna say that the issue fixed itself for me, i literally did nothing but wait a day and try finding a match again, and it worked then.
Fat Nigga 18 giu 2013, ore 5:09 
No.
Messaggio originale di Sh*thappens:
did you reset your modem or anything like that ??

OzLefty76 18 giu 2013, ore 15:06 
Windows Firewall seemed to have suddenly set two copies of most things and my laptop had decided to call the home network a public network.

Tried quitting Windows firewall: didn't work.
Tried adding TF2, L4D, half life etc to the list of programs to let through: didn't work.
Rebooted after doing the previous step - works now.
Der Schaufler 18 lug 2013, ore 14:55 
Messaggio originale di Blackie McNig:
bump
bla bla bla
Visualizzazione di 1-13 commenti su 13
< >
Per pagina: 15 30 50
Data di pubblicazione: 9 giu 2013, ore 23:17
Messaggi: 13