Left 4 Dead 2 > Общи дискусии > Подробности за темата
MILF HUNTER 9 юни 2013 в 11:17 следобед
cant connect to any games
"play campaign > quick match, play online" wont connect no matter how many times i try, i get a message telling me the game failed to find any games. I've playes almost 400 hours of l4d2 and reinstalled the game recently after the card patch, havent been able to play since, still didnt try it with friends.
Anyone might know whats going on?
Показване на 1-13 от 13 коментара
< >
MILF HUNTER 10 юни 2013 в 12:24 следобед 
bump
Megakrispy 14 юни 2013 в 11:28 сутринта 
Same problem.
Shao 14 юни 2013 в 12:35 следобед 
Let the game be running for a moment, then try again. If that doesn't work, put steam.exe in higher priority until it can connect to steam servers of L4D2.
OzLefty76 17 юни 2013 в 9:42 следобед 
Same problem. Also with TF2.

Used to work fine.
Papa Smurf 18 юни 2013 в 2:47 сутринта 
Did you check that you are online or you are on offline mod look at your steams icon if it has red dots you are offline. Try to log in again
Последно редактиран от Papa Smurf; 18 юни 2013 в 4:34 сутринта
CLEN 18 юни 2013 в 4:33 сутринта 
same problem cant go online and freind list all offline
Andry007 18 юни 2013 в 4:38 сутринта 
the same problem :-(
Papa Smurf 18 юни 2013 в 4:43 сутринта 
Try checking your firewalls (mcaffee, windows, AVG) and see if it works better without them, make sure to turn them back on when your done!
MILF HUNTER 18 юни 2013 в 4:45 сутринта 
since we're getting a lot of posts here now i just wanna say that the issue fixed itself for me, i literally did nothing but wait a day and try finding a match again, and it worked then.
Papa Smurf 18 юни 2013 в 4:47 сутринта 
did you reset your modem or anything like that ??

Първоначално публикувано от Get Low:
since we're getting a lot of posts here now i just wanna say that the issue fixed itself for me, i literally did nothing but wait a day and try finding a match again, and it worked then.
MILF HUNTER 18 юни 2013 в 5:09 сутринта 
No.
Първоначално публикувано от Sh*thappens:
did you reset your modem or anything like that ??

OzLefty76 18 юни 2013 в 3:06 следобед 
Windows Firewall seemed to have suddenly set two copies of most things and my laptop had decided to call the home network a public network.

Tried quitting Windows firewall: didn't work.
Tried adding TF2, L4D, half life etc to the list of programs to let through: didn't work.
Rebooted after doing the previous step - works now.
Der Schaufler 18 юли 2013 в 2:55 следобед 
Първоначално публикувано от Blackie McNig:
bump
bla bla bla
Показване на 1-13 от 13 коментара
< >
На страница: 15 30 50
Дата на публикуване: 9 юни 2013 в 11:17 следобед
Публикации: 13